Most & Itt

Jöjjön el a mi országunk!

Megtudtuk azt, amit már idáig is tudtunk. Hogy nem tudhatunk meg semmit. De ez egyáltalán nem baj, nem a mi dolgunk, hogy bármit is tudjunk. Nekünk...

Megtudtuk azt, amit már idáig is tudtunk. Hogy nem tudhatunk meg semmit. De ez egyáltalán nem baj, nem a mi dolgunk, hogy bármit is tudjunk. Nekünk csak bíznunk kell benne, és hinni neki.

Tudja ő a dolgát – a mi dolgunkat.

Bízzunk benne, ő majd elrendez mindent, ahogy kell. Nagy és erős ország leszünk a mostani kicsi és gyenge helyett – hét tengerész mossa majd partjainkat.

Nem kell mindenbe beleütnünk a zorrunkat. Nem a mi dolgunk, hogy állandóan azt firtassuk, hogyan is lesz ezután. És azt se kérdezzük mindig, hogy mindezt miből. Miként lesz a kevésből több, a semmiből valami. Hogyan lesz kolbászból a kerítés, mitől ér majd fenékig a tejföl?

Azért van ő, hogy helyettünk is tudja a választ. A mi válaszainkat. Ne izélgessük állandóan azzal, hogy mondjon már valami konkrétat (sic!) is.

És ne riogassunk azzal senkit, hogy neki nincs is programja. Vagy, hogy van, de azt titkolja előttünk, mert nem akarja felfedni az igazi arcát. Mert ha felfedné, akkor mindenki megláthatná, hogy milyen is valójában az ő fizimiskája!

Van programja, lássuk be, és nem is titkolja. Nem ő tehet róla, hogy nem vettük még észre. Ott van a szemünk előtt nap, mint nap. Ki van téve a kirakatba, bárki megláthatja, akinek van szeme hozzá. Készen van a program, évek óta ugyanaz.

A Fidesz programja a Fidesz maga.

Hogy ezt idáig nem vette még észre senki! Adjatok nekünk bizalmat - kétmillió kopogtatócédulát, három millió szavazatot és elhozzuk nektek a Mennyek országát.

A többit meg bízzátok rám. Nektek, kedves barátaim, nincs dolgotok ezzel. A részleteket ráértek megtudni később is. Azt sem kell mindenkinek tudni, hogyan készül a parizer – addig jó nektek, amíg nem tudjátok.

Elég, ha mi tudjuk a választ.

Mi magunk vagyunk a program, ez most a legfontosabb. Hogy legyen meg a mi akaratunk. Utána majd lesz egymillió új munkahely. És persze több pénz mindenre. Sportra, családra, kismamára, nagymamára. Színházra, filmre, köztévére - minden szinten szinte minden.

Nincs titkunk a zemberek előtt, akik ismernek bennünket, azok mindig is tudták, hogy mit akarunk. Az emberek javát akarjuk. (Hogy az is a miénk legyen.)

Egy út áll előttünk, melyiket válasszuk?

Időben megtudjátok azt is. De előbb még adjátok ide nekünk a kétmillió ajánlószelvényt és a hárommillió szavazatot, amely a kétharmadhoz kell.

Ráértek majd akkor megtudni, hogy mi is ugyanazt tesszük, mint a mostaniak. Folytatjuk azt, amit ők elkezdtek. Ezt szeretik a nemzetközi piacok, ezt díjazzák a nagybankok, erre vevők a befektetők.

De ha ketten folytatják ugyanazt, az attól még nem ugyanaz. Ha mi mondunk valamit, az másképp hangzik, mint amikor mások mondják. Egy szava(zato)tokba kerül, és mi megszabadítunk benneteket a gonosztól.

A Vezéretek és az ő pártja készen áll a kormányzásra – álljatok készen ti is.

Ha eljön a mi országunk, ne érjen benneteket készületlenül.

A Klubháló - www.klubhalo.hu - számára írt cikk írott változata

Most & Itt
2010.02.06 13:02

Ajánlott cikkek

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.