Most & Itt

Ha Magyarországra gyüssz

Ha Magyarországra gyüssz, akkor tarcsad be a törvényeinket. Mink nem tarcsuk be a saját törvényeinket, de mink nem is jövünk Magyarországra. ...

Ha Magyarországra gyüssz, akkor tarcsad be a törvényeinket. Mink nem tarcsuk be a saját törvényeinket, de mink nem is jövünk Magyarországra.

Mert mink már itt vagyunk. Vagy már nem vagyunk itt, mert már elmentünk innen, és csak látogatóba jövünk haza.


A mi törvényeink miránk nem vonatkoznak. A politikusok nem azért találták ki a törvényeket, és nem azért szavaztatták meg a parlamenttel, hogy betarcsák azokat. Nem is tarcsa be senki, csak az, aki nem bírja őket megkerülni.

A törvények, tuggyuk, azokra vonatkoznak, akik betarcsák őket. Mink nem tartozunk közéjük. Mink egy befogadó, sőt, kifejezetten barátságos nép vagyunk, akik tárt karokkal fogadunk mindenkit.

Kivéve azokat, akiket nem. Például tégedet, aki ugyan nem akarsz idejönni, de mi van, ha meggondolod magad?

Nincs annyi tárt karunk, ahányan te vagy.

Amíg nálunk vagy, tarcsad be a törvényeinket. Ne szemetelj, ne utazz jegy nélkül a villamoson, mert megnézheted magad. Hirtelen meggazdagodni szabad, étteremben dohányozni tilos.

Ha Magyarországra gyüssz, tarcsad tiszteletbe a kultúránkat. Mink magyarok teli vagyunk kultúrával. Ajánlanám a figyelmedbe Bálint Toncsit, aki rontást küldött a Sarka Kata gyerekeire. A Vajna Tímea férjének a felesége teszteli a filmforgatókönyveket, a Rogánné pedig nem tud kakilni, ha a férje a közelben van. Ez a mi kultúránk, és nem is kevés.

Ehhez tarcsad magad, ha erre jársz. Nehogy a saját kultúráddal gyere, mert arra mink itt nem vagyunk vevők. Ha van saját kultúrád, azt tegyed le szépen a határon, aztán ha meg majd visszaküldünk, hiánytalanul átveheted. Nem veszünk el belőle semmit, nekünk nincs szükségünk a te kultúrádra, elég nekünk a magunké.

És tuggyá’ magyarul, ha minálunk akarsz boldogulni. Nézzé’ körül, itt mindenki beszél magyarul, a legtöbben anyanyelvi szinten.

Tanujjad meg a mi nyelvünket, mert mi se tanujjuk meg a tiedét.


Ha Magyarországra gyüssz, ne vegyed el a magyarok munkáját. Ne legyél miniszterelnök, mert az már van. Legfőbb ügyész is van, az se akarjá’ lenni. Mert akkor miből él az a szerencsétlen? Nehogy már a felesége nemzeti bankos havi ötmilliójából kelljen tengődnie. És ne akarjá’ házelnök lenni sem, vagy, teszem azt, államfő. Ezek az állások is mind be vannak töltve, eszedbe ne jusson ilyenre ácsingózni.

A miniszterelnök veje státusz is foglalt, nehogy véletlenségből rástartojjá'!

Farkas Flórián is van.

Hozzál magaddal munkát, ha már mindenáron ideevett a penész. Leteszed a munkát, megmutassuk neked, hogy hová, aztán eltűnsz, mint a kámfor.

Illa berek, nádak, erek.

Még jobb, ha pénzt hozol, magad helyett, azt mink még a munkánál is jobban szeressük. Aztán, ha már itten van a pénz, akkor lássunk legközelebb, amikor a hátunk közepit.

Ha Magyarországra gyüssz, akkor jársz a legjobban, ha nem gyüssz, hanem mész. Nincs itt semmi látnivaló, tessék kérem oszolni, oszt szépen továbbhaladni.

Most & Itt
2015.06.15 08:06

Ajánlott cikkek

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.