Most & Itt

Gazbev-e vagy?

Vagyis, gazdasági bevándorló? Mert ha igen, akkor csak annyit bírunk neked kommunikálni, amit már annak idején a nép ellenségeinek is megüzentünk:...

Vagyis, gazdasági bevándorló? Mert ha igen, akkor csak annyit bírunk neked kommunikálni, amit már annak idején a nép ellenségeinek is megüzentünk: Te sötétben bujkáló gazdasági bevándorló, reszkess!

De már nem sokáig rontod itt nálunk a levegőt, megmondta a Kedves Vezető: be kell reteszelni Magyarország ajtaját. Retesz van dögivel, Dunát lehetne rekeszteni a reteszekkel, annyi van.


A magyarok bevándorlása

Csak gazbevek nincsenek Magyarországon. Átutazók vannak, nem is kevesen, de olyan, aki itt szeretne élni, Orbán Viktor országában, abból gyakorlatilag alig van néhány.

Talán Rogán Antal, és Semjén Zsolt, meg még néhány hozzájuk hasonló hadúr.

Lázár János, teszem azt.

De hiába nincsenek nálunk gazbevek, a mi eszünkön akkor sem járnak túl. Tudjuk, hogy minden bajunknak ők az okozói. Volt már ilyen, ki ne emlékezne a régi dakota szólásra, miszerint az antiszemitizmushoz nincs szükség zsidókra.

Elég, ha antiszemiták vannak.

Gazdasági bevándorlókra sincs szükség, elég, ha van, aki riogasson velük. Erre vannak a mi választott vezetőink: ha nincs elég pánik, és idegenkedés, akkor csinálnak nekünk.

Amúgy még az is lehet, hogy igazuk van. Nekem speciel mindig gyanúsak voltak a gazbevek. Rosszban sántikálnak, és miattuk van minden.

Ők nyúlták le a magán-nyugdíjpénztárakban tartott 3 ezer milliárdot.

Ráerőltették egy országra a vasárnapi zárva tartást. Az útdíjat, a reklámadót.

Belekényszerítették Rogánt, Lázárt, Szijjártót és a többieket a titokzatos, ám annál szembetűnőbb vagyongyarapodásba.

Ők találták ki az offshore cégeken keresztül forgalmazott, a tulajdonosaiknak milliárdos hasznot hajtó letelepedési államkötvényeket.

A trafik mutyit, a föld mutyit, a kaszinó mutyit.

A mutyi mutyit.

Minden a bevándorlók miatt van, ezért távol kell tartanunk őket az országból. Ami persze nem nehéz feladat, merthogy a gazbevek nem nálunk akarnak gazbevek lenni. Nyugatra vágynak, nyugalomra és kiszámíthatóságra.

Orbán-mentes övezetre.

Gazbev-e vagy? Mert akkor semmi keresnivalód nálunk. Befogadó nép vagyunk, de csak azt fogadjuk be, aki megérdemli.

Sajátmagunkat például.

A napokban egy hetven év körüli izgatott úr riasztotta a rendőrséget, hogy bevándorló-gyanús embereket látott a vonaton. Ha áfacsaló-gyanús figurákat látott volna, ide a rozsdás bökőt, hogy nem szól a közegeknek. Vagy pedofil-gyanús bácsit, kutyát bántó baromarcút.

A bevándorló-gyanús elemekre azonban felhorgadt benne a nemzeti öntudat.

Más kérdés, hogy a rendőrök nem találtak idegeneket a vonaton, de ha már ott voltak, a feljelentőt vitték be az őrsre.

A derék a házmesterek ideje jön, a feljelentések kora.

Nemzeti konzultáció is lesz a gazbevekről. Szeretné-e ha gyermeke gazbevekkel barátkozna? Ha kisfia gazbev gyerek mellett ülne az iskolapadban? Ha a gazbevek elvennék a munkahelyét, elszeretnék a nőjét (pasiját), elszívnák Ön elől a levegőt?

Ugye, hogy nem.

Lám, a pirézektől is mennyire ki voltunk akadva. Megjegyzem, nem véletlenül: a pirézeknél gusztustalanabb népséget még sosem láttam. Igaz, hogy nem léteznek, de ha léteznének, ostoba, undorító, semmirekellő népség lennének.

Úgyhogy tényleg: reteszeljük be az összes ajtónkat, mielőtt még valami gazbev véletlenül erre téved, és elviszi tőlünk a jólétet, amiben mi ugye bővelkedünk. Mert ők is hallották, hogy Magyarország jobban teljesít, ezért erre fenik a fogukat. A hosszú várólistáinkra, a versenyképes fizetésünkre, a világverő nyugdíjunkra.

Ráadásul, amilyen kapzsik ezek a gazbevek, mindezt úgy akarják, hogy közben ide sem jönnek. Ezért kell bereteszelni az ajtót.

Már csak a briteket kellene értesíteni, hogy ők is küldjék haza Angliából a gazbeveket. Azokat a magyar gazbeveket, akik innen nézve gazkivek. (Gazdasági kivándorlók.)

Helló angolok! Du ju szpík tolmács? Reteszeljétek be az ajtót, küldjetek időnként many money-t, oszt jónapot!

 

 

Most & Itt
2015.02.07 20:02

Ajánlott cikkek

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.