Most & Itt

Fiúk a téren

Kossuth tér visszatér. Egyelőre csak szombaton délutánra vezényli Másország katonáit a Kossuth térre Orbán, de ha beválik a projekt, akár...

Kossuth tér visszatér. Egyelőre csak szombaton délutánra vezényli Másország katonáit a Kossuth térre Orbán, de ha beválik a projekt, akár rendszeressé is válhatnak az ottani szeánszok. Nemzeti ünnep lesz mostantól május 29-e, ha jól viseli magát, még munkaszüneti nap is válhat belőle.

Van mit ünnepeltetni Másország népével. Csapataink, amelyek nyolc éven át harcban álltak, oxigénmaszk nélkül jutottak fel a csúcsra. Elkergették a népnyúzó elnyomókat, száműzték az oligarchákat.

Nem jönnek vissza soha többé.

Jönnek helyettük mások – más nép, másfajta raj.

Gengszterváltás, ahogyan a felejthetetlen Hofi Géza mondta.

Egyébként meg, jó helyről tudom, az a legkevesebb, hogy sokan leszünk. Kétmillió polgár a Kossuth téren - nem véletlen, hogy Rákay Filipet kormányzati szerepvállalásra kérték. Még a Hír TV-t is odahagyta, mert rajta kívül nincs más, aki kétmillió embert képes lenne fejben összeadni.

A kétmillió már szinte majdnem teljesen biztos. Hacsak nem jön közbe valami. De merne bármi is közbejönni?

Kétmillió ember, a magyarok kétharmada, ami valójában háromharmad.

Hogy kikből jön össze a kétmillió, azt még nem tudni. Itt lesz-e mindenki, elhívjuk-e ünnepelni Satu Parancsnokot, Debilt, az összes megvezetett szerencsétlent, akik 2006-ban már felosztották maguk között a minisztériumokat. Satu lett volna a Pintér Sándor, Debilnek jutott volna az oktatás.

Vagy, amint az már egy ideje szokás, csak a gondosan kiválasztott meghívottak lehetnek tagjai a felső kétmilliónak? Most is úgy lesz, mint a nemzeti konzultáción, Ózdon? Hogy csupán a saját, megbízható embereink lehetnek szemtanúi, miként születik gyönyörű képességük a rend.

Szombaton, meglátjátok, a Nap is másképp süt majd. És jaj a meteorológusoknak, ha esni mer az eső, fújni szándékszik a szél. Jaj lesz a Napnak, esőnek és szélnek: kétmillió akarat, valljuk be, nem piskóta.

Igazodás jobbra, zászlónak (egy a zászló) tisztelegj! Lemarad, aki kimarad.

Erős Magyarország, erős demokrácia. Akinek nem tetszik, fogja be a száját. Változás van, aki nem lop egyszerre, annak mi majd megmutatjuk, mi a módi.

Teszünk róla, megvannak hozzá az eszközeink.

Valamit azért mégis kell majd mondani. Mert a Monnyon le projekt már idejétmúlt, a Gyurcsány takarodj pedig lejárt lemez.

Persze, az is lehet, hogy még mindig elég semmit sem mondani. Mert ez a nap még az ünnepé lesz, a dolgos hétköznapok csak hétfőn kezdődnek. Akkor teremtünk majd egymillió új munkahelyet, kedden meg, ha jól figyelünk, megleshetjük, miként csökken azonnal és drasztikus mértékben az adónk. Szerdán javul a közbiztonság, csütörtökön jobb lesz családosnak lenni, pénteken visszaadjuk a 13. havi nyugdíjat. Szombaton, ha szerencsénk van, látni fogjuk, hogyan nő a fű.

A Klubháló - www.klubhalo.hu - számára írt cikk írott változata

Most & Itt
2010.05.27 20:05

Ajánlott cikkek

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.