Most & Itt

Békeemberek, sósavval

Offenzívában a békehadtest, Bencsik brigadéros hívó szavára megmozdultak a derék békeemberek. Nem volt nehéz felismerni őket, emberemlékezet...

Offenzívában a békehadtest, Bencsik brigadéros hívó szavára megmozdultak a derék békeemberek. Nem volt nehéz felismerni őket, emberemlékezet óta mindig ők jönnek. Ahogy Bródy János írta egyik dalában: ezek ugyanazok.


A sósavas bácsi

Könnyű felismerni őket, mert nem változtak semmit. Mindig, mindenhol bevethetők - kulákok padlását lesöpörni, zsidókat felsegíteni puskatussal, a vagonba, hogy gördülékenyebben induljon a kirándulás az üdülőtáborba.

Mindenki alkalmas egy feladatra.

A békehadtest nyilasból munkásőrökké vedlett katonái a Fidesz székházát rövid időre elfoglaló fiatalok ellen is bevethetők. Gyorshadtest, élemedett koruk ellenére fürgén mozognak, bárhol bevethetők.

Legutóbb sósavval jöttek, nem virággal. Egyelőre csak virtuálisan volt náluk a sósavas üveg, de ne legyenek illúzióink: a maró szert már megvásárolták, és egy titkos helyen, biztonságiak által gondosan őrzött raktárakban tárolják. Akinek ez a dolga, tudja, hol a sósav, csak a parancsra vár, hogy elővegye és kiossza az emberek között. Már a riadólánc is megszerveződött, a legfrissebb hírek szerint Kubatov Gábor pártigazgató koordinálja a szimpatizánsokat, akik adott esetében egy órán belül megvédik a Fidesz székházait.

Az, hogy egy gyilkos, aki tíz évet ült börtönben emberölés miatt, szintén velük volt, csak hab a tortán. Sz. Ferenc (remélhetőleg nem Szálasit takarja a diszkrét rövidítés) felháborodott a gyanúsításon. Nem azért, mert gyilkosnak és börtöntölteléknek nevezték – azon akadt ki, hogy ő nem biztonsági őrként szolgált, amint azt a sajtó először volt szíves megírni. Kikérte magának, "engem sem Kubatov Gábor, sem más nem bízott meg semmilyen feladattal. A Fidesz Magyar Polgári Párt elkötelezett híveként erkölcsi kötelezettségemnek tartottam, hogy pártomat ebben a nehéz helyzetben is támogassam!".


Sz. Ferenc, aki nem biztonsági őr, de gyilkosságért tíz évet ült

Ezt írta Facebook oldalán Sz. Ferenc, aki ezek szerint magától ment oda, mert hosszú évek óta híve a Fidesznek és most úgy érezte, hogy támadják az övéit. Nemcsak idehaza, hanem szerte a világban, mindenhol.

A tökéletes katona nem vár a parancsra, hanem, amilyen gyorsan csak lehetséges, szolgálatba helyezi magát. Megigazítja a szerelvényét, egy napra elegendő sósavat vételez a raktárból, és elindul.

Az utat ismeri, térkép nem kell hozzá. Oda megy, ahova mennie kell. És mindig mennie kell, mert valahol mindig bántják a magyart. (Akit nem bántanak, az nem is számít igazi magyarnak.)

Idegenek érdekek védelmére kelt buzi zsidók támadnak a honra. Vagy zsidó buzik, mindegy is végül, a lényeg, hogy kommunisták.


Sz. Ferenc és más békeemberek bevetésen

Ezért zsidózott a békeemberek kicsiny, de elszánt magja. Meg azért, mert mifelénk az ilyenre mindig van igény. A csőszkunyhót hiányoltuk egyedül, pedig az is ott lehetett a közelben. Mert ahol békeemberek vannak, és jugoszláv partizánok rejtőznek ürgebőrbe bújtatva, ott csőszkunyhónak is lennie kell valahol.

Hál’ istennek nem lett nagyobb baj, megint megvédték a hazát a derék agyamentek.

Megvédik máskor is, akárki meglássa! Akkor is, ha rajtuk kívül, senki sem fenyegeti.

Most & Itt
2013.03.09 10:03

Ajánlott cikkek

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.