Most & Itt

Bankok, civilek és egyéb ellenségek

Tisztelt Szabadságharcos Centrumközpont! A feladatot megkaptam, megértettem, elvégeztem. A bankokról és civilekről, úgyis, mint harcos...

Tisztelt Szabadságharcos Centrumközpont!

A feladatot megkaptam, megértettem, elvégeztem.

A bankokról és civilekről, úgyis, mint harcos nemzetünk legfőbb ellenségeiről, jelentésemet a nagyon mélyen tisztelt Centrumközpont illetékes ügyosztályára elküldtem.

Az alábbi rövid levélben összefoglalom eddig kutatásaim lényegét.


Minden úgy van, ahogyan a tisztelt urak gondolták. Vagyis, Magyarországnak nem az a fő baja, ahogyan mi, egyszeri halandók hittük. Nem a kiszámíthatatlan és hozzá nem értő gazdaságpolitika, a bedöntött forint, a menekülő tőke, a hitelek hiánya, a minden korábbit meghaladó mértékű korrupció, valamint a fölösleges és nevetséges szabadságharc teszi tönkre az országot.

Korábban én magam is ezt gondoltam, mert ezt diktálta a józan ész. De ma már nem így gondolom, mert beláttam, hogy Magyarországnak valójában két igazi ellensége van: a bankok és a civilek.

A bankok, amelyek sanyargatják a magyar népet, kifejezetten abból a célból jöttek létre, hogy gyarmatosítsák a mi hős és bátor nemzetünket, leigázzák, és rabszolga sorba taszítsák a haza legjobbjait. (Talán még magát Rogán elvtársat sem kímélnék, ha hagyná magát.)

Ezért, és nem másért keletkeztek a bankok. Ezért találták ki a pénzt, a kamatot, a hitelt, a folyószámlákat, a bankkártyákról már nem is beszélve.

Vannak jó és tisztességes bankok is, de ilyeneket még senki sem látott. A dolgozatomban, amelyet elküldtem a Tisztelt Szabadságharcos Centrumközpontnak, javaslatot tettem e nemzetellenes pénzintézetek megregulázására. Mert szép dolog a különadó, az utólagos törvénykezés, ám ezek csak felületes megoldások – ha egy banknak levágjuk az egyik fejét, hét új nő a helyébe.

Rátérnék a civilekre, akikről mindenki tudja, hogy idegen hatalmak ügynökei. (Csőszkunyhó, jugoszláv békaemberek, ürgebőr – hadd ne fejtsem ki bővebben.) Ezt persze nem mondják, de a vak is látja, hogy nem azok, akiknek látszanak. Álcázzák magukat, hogy megtévesszék a gyanútlan magyar embereket.

Ha egy civilt látunk, legyünk nagyon óvatosak, mert ezeknél soha nem lehet tudni. Mindenre képesek, hogy galád céljaikat, vagyis az idegen hatalmak szolgálatát leplezzék.

Vannak jó civilek is, őket CÖF-nek hívják. Onnan lehet megismerni őket, hogy békemenetet szerveznek, és nem kell elszámolniuk a pénzükkel. Ami azért is igen előnyös a nemzet szempontjából, mert ha kedvük tartja, akár több százmillió forintért is maguk alá plakátozhatnak.

Mindezt részletesebben is kifejtettem a dolgozatomban, amelyet, mint már volt, szerencsém említeni a Tisztelt Szabadságharcos Centrumközpont irányába, bővebb terjedelemben elküldtem az illetékes ügyosztály címére. Remélem, már kézhez kapták, és javaslataimnak hasznát veszik országépítő munkájuk során. (Kérem, adják át üdvözletemet Kövér elvtársnak, nagyon csípem a búráját.)

Egyúttal tisztelettel érdeklődni szeretnék, hogy mikor kapom meg a dolgozatomért járó összeget. Kérdezném továbbá, van-e lehetőség arra, hogy a jövőben a mostaninál is magasabb gázsiért dolgozzak.

Végezetül arra kérném Önöket, értelemszerűen a legmélyebb tisztelettel, hogy ha van rá mód, a szerződésemet meghosszabbítani szíveskedjenek. Bár a bankokról, és a civilekről, úgyis, mint a magyar hon felemelkedésének legfőbb akadályozóiról - hála az én igen alapos és minden tekintetben szakszerűnek számító kutatásaimnak – már majdnem mindent tudunk, vannak részletkérdések, amelyek még felderítésre várnak.

Nem tudom, hogyan fogalmazzam meg ezt, hogy ne legyen félreérthető. Na, mindegy, nem kertelek tovább: ha a Tisztelt Szabadságharcos Centrumközpont ismételten belém helyezi a bizalmát, és a jövőben a mostaninál is nagyobb összeggel hajlandó támogatni az igazság kiderítéséért folytatott fáradozásaimat, akkor a következő néhány hónapot annak szentelném, hogy kiderítsem: a fent nevezett bankok és civilek nem zsidók-e véletlenül. (Vagy, mondjuk direkt.).

Ne értsék félre, nincs nekem bajom a zsidókkal, az ismeretség körömben legalább egy, de az sem kizárt, hogy két zsidó is van. (A Hegedűs a háztetőn című filmet is láttuk a gyerekekkel.)

Ezt azért lenne fontos tudni, mert ha esetleg mégis, kiderülne, hogy ezek a bankok, és civil csatlósaik zsidók, az sok mindent megmagyarázna.

Hogy mit, azt Önöknek nem kell részleteznem, tudják nélkülem is, nagyon jól.

Szabadságharcos tisztelettel,

Bégető-Birka Bendegúz, demagógiai szakreferens.

Most & Itt
2014.09.16 09:09

Ajánlott cikkek

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.