Most & Itt

Attila megjavult + Mozgóképes hangfelvétel!

Attila rossz volt, de mostanra megjavult.Nemrégiben még arról írt a bulvár, hogy Attila körül nincs minden rendben. Hatvan éves már az...
Attila rossz volt, de mostanra megjavult.
Nemrégiben még arról írt a bulvár, hogy Attila körül nincs minden rendben. Hatvan éves már az Attila, de még mindig fiatalos a mozgása és egymásután nyomja a lazábbnál lazább szövegeket. Még a miniszterelnököt is volt mersze cikizni az Attilának, de nem ebből lett a baj, hanem abból, hogy megírta a bulvár: Attila megcsalta a feleségét.




Nem kicsit: nagyon.
Vagyis, hogy nem egyszer, hanem rendszeresen. Egy nagyon fiatal, és nagyon húsz év körüli lánnyal látták gyakran Attilát, Erikának hívják a hölgyet, az asszisztenseként szokta emlegetni az Attila, de akik láttak már asszisztenst, állítják, hogy több volt közöttük, mint egyszerű asszisztencia.
És ivott is az Attila, erről is cikkezett a bulvár. Nem mindig persze, csak akkor, ha olyanja volt. A tószegi motoros találkozón például az Attila annyira mák volt, hogy hullarészegen énekelt a színpadon, sőt, nem is énekelt, éneklés helyett mindenféle érdekes dolgokat szövegelt, végül a társaknak sikerült megakadályozniuk, hogy ne legyen nagyobb balhé.
Attila felesége persze teljesen ki volt bukva. A feleségek, ki tudja miért, nem szeretik, ha a férjük iszik és csajozik. Mondjuk én ezt nem nagyon értem, de el kell fogadnom, ilyen ez a világ, és a társadalom: nem tolerálja az egyéni megoldásokat.
De most már ennek vége, Attila jó útra tért. Nem találkozik többé Erikával, és a boros poharat sem emelgeti a jövőben. Visszatért a családjához, és a bulvár azt is megszimatolta, hogy mostanában sokat játszik az ötéves kisfiával.
Attila a bulvár szerint azért játszik sokat a kisfiával, mert számára a kisfia nagyon fontos.
Az jó, ha egy apának fontos a kisfia és sokat játszik vele. Sőt, nem csak hogy jó, több annál: természetes.
Bizonyos körökben persze. ( A kör közepén állok, körbevesznek jó barátok, körbevesznek jó barátok, s rosszak). Az emberben, még ha férfi is az illető, ugyanis van egy késztetés, amit a késztetésnél kissé szebb szóval lehet szeretetnek is nevezni. Ez a késztetés (szeretet) arra szolgál, hogy az ember törődjön a gyerekeivel. Szeresse őket, tanítsa, és szép szóval nevelje őket. És játsszon velük persze, ami egyébként a gyermek fiatal korában egy, és ugyanaz.
És lehetőleg ne csalja meg a gyerekei anyját, Mert neki is van köze az ember gyerekeihez. És ehhez, még az sem kell, hogy az ember címlapra kerüljön. Én már hallottam egy csomó apáról, aki akkor is játszott a kisfiával, ha senki sem látta. Sok ember akkor is normálisnak tud látszani, ha közel-távolban sehol egy sajtómunkás.
Vannak emberek, és szerintem ilyen a társadalom többsége, akiknek a köreiben teljesen normális dolog, hogy nem csalják meg a társukat. Nem is azért, mintha nem lenne az ilyenre alkalom, hanem már csak a másik iránt érzett szeretet miatt. Vagy tiszteletből.
Attila most megjavult, ami azért is jó, mert megint kiderült, hogy az ember még ennyi idős korában is képes megváltozni.
Attila egyébként egy őszinte kőkemény rocker, amikor meg nem a kőkemény rockerséggel van elfoglalva, akkor üzlettel foglalkozik. Zálogházban utazik az Attila, merthogy szép dolog a kőkemény őszinte rockerség, de valamiből élni is kell. Mindenki tudja, hogy az élet drága. És egyre drágább, mert ezek a szemetek, a kormányra van most gondolva, meg az élén arra az ideggyengére, hiába mondjuk nekik, csak nem akarják csökkenteni az áfát.
Ezért ha az ember talpon akar maradni, akkor üzlet kell. A zálogház jó üzlet, a zenéléshez viszonyítva mindenképpen, igaz, ez utóbbi már egyáltalán nem jó üzlet. Újabban senki sem vesz lemezt, mindenki letölt az Internetről. Szerencse, hogy a zálogházat nem lehet letölteni, az mindig jól megy. A zálogház olyan, mint a kupleráj: amíg ember lesz a Földön, lesz rá igény. Mert mindig lesznek szegény emberek, akik időnként megszorulnak. De sincs nagy baj, ahol nagy a szükség, ott közel a segítség, mindig van kéznél egy jó barát, de legalábbis egy kőkemény, őszinte rocker, akinek van néhány zálogháza és szerény kamat ellenében, amit ráérsz majd határidőre visszafizetni, segíteni tud a megszorulton.
Úgyhogy én nem gondolnám, amit esetleg mások - akik nem úgy gondolkodnak mint én -, gondolhatnának. Hogy Attila most egy ügyvéd jó tanácsára javult meg, és a húőszéves barátnője helyett azért a kisfiával játszik, mert fontos neki a zálogháza, és fél, hogy egy esetleges válóper hatására javainak egy részét elveszítheti.
Egy őszinte kőkemény rocker nem így gondolkodik, neki elegendő, ha belenéz az ötéves kisfia tekintetébe, és máris odahagyja a húszéves barátnőjét. (Ha egyszer odébb állok, rám többé nem találtok, rosszak.)
Attila most tehát megjavult. Sokat játszik a kisfiával, letette a gonosz italt és visszatért a feleségéhez. Boldogan élnek, amíg nem jön a következő címlapsztori.


A Klubháló - www.klubhalo.hu - számára írt cikk írott változata
Most & Itt
2008.07.15 19:07

Ajánlott cikkek

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.