Most & Itt

A vak komondoros és aki őt kitalálta

Bevallotta Balogh József, hogy idén áprilisban ő verte meg élettársát, Terikét. Az idő az ő esetében gyógyír az emlékezetre, a képviselő...

Bevallotta Balogh József, hogy idén áprilisban ő verte meg élettársát, Terikét. Az idő az ő esetében gyógyír az emlékezetre, a képviselő úr korábban még másként emlékezett. Pontosabban, nem emlékezett sehogyan sem, állítása szerint be volt rúgva, el sem tudja képzelni, mitől tört el a Terike orra és arccsontja. A család vak komondorára gyanakodott, azon eshetett át a Terike, másként nem lehetett.


Mostanra azonban kiderült az igazság, jelesül, hogy a Józsi képviselő ütötte meg a Terikét. Négyszer-ötször sújtott le a teremtés koronája, a közepesnél erősebben a nő arcába ütött, majd a terasz fából készült korlátjába verte a fejét. (Nem a sajátját, hanem a Terikéét). Arról nem tudni, lett-e baja a korlátnak, okozott-e anyagi kárt a Terike feje a házhoz tartozó berendezésben.

Balogh József nem a semmiből érkezett. Nem az égből pottyant közénk, az ő története 2010-ben, Felcsúton kezdődött. Máshol nem is kezdődhetett, merthogy ebben az országban egy ideje minden út Felcsútra vezet. Azoké a fideszes képviselőké is, akik 2010-ben, a Fidesz színeiben kívántak bekerülni a parlamentbe. Ott, felcsúti dácsájának diszkrét magányában fogadta Orbán Viktor pártelnök a leendő honatyákat. Egyenként elbeszélgetett velük, személyesen tesztelte őket, hogy megfelelnek-e az elvárásoknak. Életről, halálról döntött akkor a Kedves Vezető: kiből lesz képviselő, s ki az, aki megy a levesbe.

Balogh József jó benyomást tehetett Orbánra, rendes magyar embernek látszott, nem egy hebehurgya hülyének, akit lehet Brüsszelből ugráltatni. Igaz, Orbán Viktor nem pszichológus, hanem miniszterelnök, nem tiszte, hogy felfejtse, mi rejlik egy ember lelkének legmélyén. Mint ahogyan arra is nagy összegben fogadnánk, hogy nem holmi csip-csup ügyekről, hanem a magyarság felemelkedéséről, magyarán nemzetpolitikai kérdésekről beszélgettek. Arról, hogy szabad-e megverni egy nőt, nyilván szó sem esett. A Fideszben különben sem téma a nőverés, Varga István képviselő úr is csupán egyszer tett erről említést, amikor egy parlamenti megszólalásában azt taglalta, hogy a családon belüli erőszak oka, hogy a nők nem szülnek elég gyereket.

Különben is, nem nőpárti aktivistának, hanem tanyaügyi szakértőnek szerződtette Orbán Viktor Balogh Józsefet. Így már azért, valljuk be, más a leányzó fekvése – még akkor is, ha a tanyákon élő tehenek, malacok és más háziállatok számára ez nem igazán megnyugtató opció.

Az azonban mindenképpen meggondolandó, hogy Balogh úr, mielőtt még a Fidesz színeiben megdorgálta volna az ő Terikéjét, nyomkodta a szavazógombot szorgalmasan, mint a kisangyal. A magánnyugdíj-pénztári lenyúlás meg se kottyant neki, megszavazott mindent, egykulcsos személyi jövedelemadót éppúgy, mint az alkotmánybíróság jogköreinek megnyirbálását. Az Alkotmányt leváltó alaptörvényt pedig annyiszor tartotta jónak módosítani, ahányszor csak kérte tőle a felsőbbség.

Ily módon azután nemcsak neki, de Orbán Viktornak is van köze Terike megveréséhez, merthogy ő szabadította az országra Balogh Józsefet és a vak komondorok többi kedvelőjét.

Nem lennénk meglepve egyébként, ha a vak komondorról is kiderülne egy, s más. Ha más nem, annyi, hogy ő diktálta Tavaresnek az Orbán-kormányt elítélő jelentést. Egy ilyen ostoba kutyától minden kitelik.

Most & Itt
2013.11.06 14:11

Ajánlott cikkek

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.