Most & Itt

A telerondított ország

Ellepték az országot az óriásplakátok, tele van velük minden - újság, internet, ahogy a csövön kifér. Történik mindez a karácsony közeledtével...

Ellepték az országot az óriásplakátok, tele van velük minden - újság, internet, ahogy a csövön kifér. Történik mindez a karácsony közeledtével, a szeretet jegyében, magukat kereszténynek hazudó emberek álságos otrombaságával.

Hogy Gyurcsány és Bajnai tönkretették az országot, és most megint tönkre akarják tenni. Mert most ez a legfontosabb mondanivaló, 2012. novemberének végén.


Minden más probléma ugyanis megoldódott, gond egy szál se, nehézségek kipipálva. A gazdaság szárnyal, soha még ennyien nem jelentkeztek egyetemre és főiskolára, a pedagógusok elégedetten és boldogan mennek tanítani, az orvosok fizetése az egekben, a betegek színvonalas ellátása biztosított. Nemzetközi tekintélyünk az egekben, sorban állnak a befektetők, két hét alatt felszámolták a bűnözést, a demokratikus jogrendről nem is szólva

Már csupán az a fránya kis problémácskát kell valahogy, megoldani, miszerint Gyurcsány és Bajnai újra tönkretennék az országot.

Túl azon, hogy mindez nem igaz, ettől még lehet valakinek ez a véleménye. Elmondhatja kocsmában, baráti társaságban, ahol akarja. És költhet erre a nem túl olcsó hobbijára százmillió forintokat – a saját zsebéből természetesen.

Merthogy, jó lenne tudni, hogy miből van most erre pénz.

Hivatalosan a CÖF a megrendelő. Civil Összefogás Fórumnak hívják, és olyan illusztrisok fémjelzik, mint Fricz Tamás, aki annak idején az Ifjúkommunista című periodikánál szocializálódott. (Mely újság tudvalevőleg a kádári egypártrendszer legádázabb ellenfeleit gyűjtötte egybe.)


Mindez csakis úgy lehet, hogy Magyarország, sőt, a Világegyetem Leggazdagabb Civil Mozgalmáról beszélünk. Olyan mozgalomról, amelynek van százmillió forintja arra, hogy ezt a karácsony előtti gyűlöletkampányt levezényelje. Mert az nyilvánvaló, hogy a kormánynak és a Fidesznek mindehhez semmi köze. Ahogyan annak idején a Magyar Vizsla című hazugsággyűjteményhez sem volt közük, még akkor sem, amikor kiderült, hogy Rogán Antal irodájából faxolták a kefelevonatokat.

Külön szerencse, hogy Budai Gyula úr, úgyis, mint feljelentésügyi államtitkár, már javában vizslat az ügyben. Talán már szagot is fogott, akárcsak az adatvédelmi biztos, és, ha jól sejtjük, az ügyészség is gőzerővel dolgozik a pénzek eredetének kiderítésén. A rendőrségről és az adóhivatalról nem is szólva, nyilván őket is érdekli, miből van a  Civil Összefogás Fórumnak százmilliója ennyi reklámra.

Ami, ahelyett, hogy hasznot húzna belőle a megrendelő, nagy valószínűséggel kidobott pénz. Ennek első jelei már a most vasárnapi időközi választáson is megmutatkoztak, a Demokratikus Koalíció – gyk: Gyurcsány Ferenc pártja - két polgármesteri posztot is elnyert: Pácinban és Vámosszabadiban, mindkét helyen igen magas részvételi arány mellett. Úgyhogy, ha még sokáig folytatódik ez a civil összefogásnak álcázott gyűlölködés, nem kizárt, hogy Gyurcsányék tovább erősödnek.

Rosszabbul élünk, mint két éve. Egy friss felmérés szerint tíz éve nem vásároltak olyan keveset a magyar emberek, mint az idén. Nyilván nem arról van szó, hogy honfitársaink már nem szeretnek vásárolni, és utálnak a szeretteiknek ajándékokkal kedveskedni. Hanem arról, hogy nem marad pénz a zsebükben: elvitte a szabadságharc, a gazdaságpolitikának csúfolt ámokfutás, a nem létező ellenségekkel, a démonokkal való hadakozás.

A falkaforradalom telerondította az országot: a mi pénzünkből fizetett plakátokon és újságoldalakon hazudnak a szemünkbe.

Most & Itt
2012.11.26 21:11

Ajánlott cikkek

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.