Most & Itt

A másikak is loptak!

Azt mondja a velem vitázó hazámfia, amikor már kifogyott az összes érvéből, hogy de hát a másikak is loptak! Azok, akik a mostaniak előtt voltak....

Azt mondja a velem vitázó hazámfia, amikor már kifogyott az összes érvéből, hogy de hát a másikak is loptak! Azok, akik a mostaniak előtt voltak.

Ötnél több éve vagytok hatalmon, de csak ennyire futja. Azt bírjátok csak mondani, hogy de hát a másikak is loptak? És, hogy mit vagyok úgy oda, ha mi is lopunk. Mi értetek lopunk, nem ellenetek, ha így jobban tetszik.

Nem tetszik így sem. Sehogyan sem tetszik. Az, hogy mások loptak, nem ok arra, hogy ti is lopjatok. Ráadásul minden eddiginél többet, üzemszerűen.

Nem arra kértetek és kaptatok felhatalmazást, hogy többet lopjatok, mint előttetek bárki. Nem azt ígértétek, hogy magasabb szintre emelitek a korrupciót, több lesz az éhes gyerek, a megélni nem tudó család.

Úgyhogy, ne gyertek azzal, hogy de hát itt eddig mindenki lopott.

Nem érdekel. Akkor már tisztességesebb lett volna, ha öt évvel ezelőtt azt ígéritek: mi is lopni fogunk. Többet, jobban, szakszerűbben, mint mások. Széthordjuk az országot, odaadjuk a csókosoknak, mert náluk jobb helyen van, mintha nem náluk lenne.

Azért loptok, mert a másikak is loptak!

És? Ezért vesztetek össze mindenkivel? Európával, a világgal?

Azt hittétek, hogy így majd nem vesszük észre?

Amúgy meg, tényleg majdnem bejött: becsuktuk a szemünket, és igyekeztünk nagyon hülyének látszani. Bamba, birka népnek.

De egy idő után még így sem tudtuk nem észrevenni. Rátok volt írva a lopás, a vak is látta, hogy teli a zsebetek, dagad a pénztárcátok!

Korrupt, hazudós, kövér gazemberek vagytok.

Hiába, hogy a másikak is loptak, akkor is.

Most & Itt
2015.12.13 12:12

Ajánlott cikkek

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.