Most & Itt

A magyarok megvédik buzi honfitársaikat

A magyar kormány minden tagja a magyar emberek érdekeit védi. Van igény a magyar emberek érdekeinek megvédésére, mert a magyar emberek érdekeit...

A magyar kormány minden tagja a magyar emberek érdekeit védi. Van igény a magyar emberek érdekeinek megvédésére, mert a magyar emberek érdekeit mindenhol támadják. Báncsák a magyart, elnyomnák, ha hagyná magát, ütik-vágják, mint a répát, ezért kénytelen mindenhol azzal kezdeni, hogy visszaüt.


Most már csak az lenne a kérdés, hogy mi a magyar emberek érdeke, amit támadnak szerte a világon, de mi megvédjük. Nem csupán látszólag egyszerű a válasz, a valóságban is az: az a magyar emberek érdeke, amit a magyar kormány, közelebbről a Fidesz a magyar emberek érdekében tesz.

Lázár János 23 milliós fácánvadászata például kifejezetten a magyar emberek érdekében történt. Mint ahogyan az is, ami most került nyilvánosságra, az Origo nevű portál jóvoltából, miszerint a miniszterelnöki poszt várományosa három utazása során kétmillió forintot költött el az adófizetők pénzéből hotelre.

Nyilván a magyar emberek akarták, hogy Lázár János ne spóroljon a szállodai költségekkel. Józan paraszti ésszel könnyen belátható, semmi sem szolgálja jobban a magyar emberek érdekeit, minthogy Lázár úr jó szállodában, minden igényt kielégítő körülmények között hajtsa álomra a fejét. Államérdek, hogy az államtitkár reggelente ne gyűrötten ébredjen, hanem kipihenten, mert így jó esély van rá, hogy a legközelebbi fácánvadászaton nem téveszti el a vadat.

Lázár úr persze felháborodott, s közleményben tudatta mindenkivel, hogy visszafizeti a szállodára felvett költségtérítést. Nyilván eredetileg is ez volt a szándéka, hogy amint valami kis pénzhez jut, azonnal visszateszi a lóvét a kasszába, de most, hogy erre a magyar emberek érdekében végzett turpisságra fény kiderült, hamarabb fizeti vissza.

Vélhetően az is a magyar emberek érdekét szolgálja, hogy Kerényi Imre a magyar színjátszásban uralkodó buzilobbiról beszéljen. Kerényi Imre a miniszterelnök kulturális ügyekben illetékes tanácsadója, s ebbéli minőségében a Keresztény Színházak Fesztiválján vetemedett akut buzizásra. Nem mellékesen azt az óhaját is kifejezte, hogy a színművészeti egyetemet meg kellene szüntetni, és helyette egy másikat létrehozni.

Ezt is a magyar emberek akarják, ki más! Ezeréves magyar álom teljesülne, ha lenne végre egy olyan magyar egyetem, ahol kizárólag nem buzik taníthatnának és tanulhatnának.

Sajnos, nem mindenki értett egyet Kerényi úr megszólalásával, Kulka János színművész például annyira mást gondolt a magyar emberek érdekeiről, hogy levelet írt Orbán Viktornak. A levélben aziránt érdeklődött, hogy tekintettel Kerényi úr magas beosztására, mindez tekinthető-e a kormány hivatalos álláspontjának. Válasz eddig még nem érkezett, de bizonyosan meglesz az is. Hogy mit ír benne Orbán, arról egyelőre csak sejtéseink lehetnek. A miniszterelnök minden bizonnyal megnyugtatja majd a levélírót, és persze minden más aggódót, hogy a magyar kormány, és személy szerint ő maga, elítél mindenfajta megkülönböztetést, egyúttal biztosítja Kulkát, hogy megvédik majd buzi honfitársainkat.

Korábban is mondott hasonlót Orbán, igaz, akkor nem a buzikat, hanem a zsidókat kellett megvédenie. A zsidó honfitársaknak is megígérte, ami most majd a buzi honfitársaknak is meg lesz ígérve. Hogy nem kell félnie senkinek e honban, legalábbis addig biztosan nem, ameddig ő lesz Magyarország miniszterelnöke.

Tessék tehát rászavazni, mert ez minden buzi és nem buzi magyar ember érdeke.

Most & Itt
2014.05.28 14:05

Ajánlott cikkek

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.