Most & Itt

A Fidesz farka

Nincs nekem azzal semmi bajom, hogy a Fidesz arca, Deutsch (immár Für nélküli) arca megmutatta magát a minap a Playboyban. Mielőtt a nőnemű olvasónak...

Nincs nekem azzal semmi bajom, hogy a Fidesz arca, Deutsch (immár Für nélküli) arca megmutatta magát a minap a Playboyban. Mielőtt a nőnemű olvasónak könnybe lábadna a bugyija, el kell mondani: Tompika nem a habtestét tárta az értő női szemek elé, hanem a lelkét. Amiből a Napnál is világosabban kitetszik: Deutsch (immár Für nélküli) Tamás 16 éves kora óta nem tud ellenállni a nőknek. (Színvonalasabb kocsmákban ezt úgy mondják: röptében még a legyet is).



Szóval, gond egy szál se, amióta világ a világ, voltak nők, és voltak férfiak, talán lesznek a jövőben is, reméljük a szigorú erkölcsi alapon álló polgári kormánnyal nem múlik el minden, ami kellemes.
Hanem hát Deutsch (immár Für nélküli) Tamás pártjában, de főleg a vele szövetséges kereszténydemokraták köreiben nagyon kiverte a biztosítékot a Playboynak adott interjú. Merthogy az ő köreikben nagyon magasan áll az erkölcsi mérce, szigorúan a tízparancsolat szelleme szerint élnek. Mely szövegben tudjuk, sok más mellett az is benne van, hogy a más nője – ők ott felebarátod feleségének írják – tabu. És a sajátunk is csupán gyermeknemzés céljából kerül előtérbe - kultúrált formában természetesen.
És akkor egy ilyen nagyon ájtatos értékrendet valló párt egyik arca kitárulkozik a nyuszis magazinnak. Nyíltan, kendőzetlenül vall a magánéletéről, elmondja, hogy neki bizony nemcsak számos felesége, de mindeközben még számtalanabb szexuális kalandja is volt.
Dicsérhetnénk persze Deutsch (immár Für nélküli) Tamás őszinteségét, amellyel távolról sem kívánja eltitkolni gyarló férfiúi mivoltát. De ehelyett inkább nekiszegezzük az ilyenkor adekvátot: mongyad csak Tompika, amikor a nőügyeidről beszélsz, akkor te most itten minekünk panaszkodol, avagy inkább eldicsekedel?
Ami viszont eléggé érthetetlen, hogy a Keresztény Értékrendű Konzervatív Hölgyek Polgári Leányegylete (vagy valami ilyesmi) most mélyen hallgat. Pedig nem voltak ám ők mindig ennyire szótlanok: amikor például Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úr az öregecske feleségek lecserélésének ezeréves ábrándját húzta el mézesmadzagként a megszorítások terhe alatt erotikusan nyögdécselő polgárok előtt, a fent nevezett nagyon erkölcsös szervezet fizetett hirdetésben tiltakozott a megszólalás ellen. Azt mondták, hogy a miniszterelnök megsértette a női méltóságot, és ők ezt minden magyar nő nevében kikérik maguknak, meg még fel is vannak háborodva.
Ez is rendben volna, Simicska óta tudjuk, hogy mindenkinek alkotmányos joga hülyének lenni. Hanem ha az ember egyszer kinyitja a száját, akkor más, hasonló alkalmakkor is szükséges volna mondani valamit. Például akkor, amikor Fábry showman, aki zsűritagként oly látványosan nyúlt a kis csantavéri mesemondó hóna alá, Lendvai Ildikóra tett nem éppen úriemberre valló megjegyzéseket. (Ha valaki már nem emlékezne a sztorira: egy szamárcsődör és a frakcióvezető asszony liezonja szerepelt a történetben, a helyszín egy Kombinó villamos volt – s mindez Fábry showman magasröptű tolmácsolásában).
Hallgattak ekkor az erkölcs felkent papnői – ha nagyon jóhiszeműnek szeretnénk látszani, azt gondolhatjuk, hogy elfogyott a hirdetésre szánt pénz. Amin persze nem kell csodálkozni, mindenki rosszabbul él, mint négy éve, a hirdetési árak meg talán még a gázénál is jobban emelkednek, naná, hogy kussolunk, mint dinnye a fűben.
Hanem azért annyi mégiscsak kiszivárgott, hogy a Fideszben nagyon nem vették jó néven, hogy Deutsch (immár Für nélküli) Tamás ilyen csúnyán leamortizálta a Fidesz nagy nehézségek árán felépített morális imázsát.
Tényleg rosszul vette ki magát az egész: a Fidesz, valamint szövetségei egytől egyig nemzeti alapon nyugvó, konzervatív értékrendet valló, keresztény pártok. Amiből az is következik, hogy az ő köreikben nem szokás félrelépni. Jakab úrra, aki a Fidesz színekben képviseli a gazdákat a parlamentben, is csupán véletlenül nyitott rá a titkárnőjével együtt a felesége, de ez csak kivétel, amely erősíti a szabályt. (Ráadásul, ha Jakab úr félrelépett, akkor biztosak lehetünk abban, hogy igen alapos oka volt rá, és a nemzetért viselt felelősség vezérelte).
Szóval, ők ott a polgári oldalon – tisztelet a kivételnek – nem szoktak félrelépni, a gyorsan múló testi örömöket meghagyják a szocialistáknak, és a szabaddemokratáknak.
Nekik már úgyis mindegy, különösen az utóbbiaknak: nyakló nélkül vedelik a tudatmódosítót, nem csoda, ha serdülő fiúgyermekeik szakállas bácsik karjaiban végzik.
A Fidesz arca jövőre Brüsszelben folytatja politikai pályafutását. Biztosak lehetünk abban, hogy hősünk jól választott, és méltó módon képviseli majd Magyarországot. Már csak azért is, mert tudjuk róla, hogy mindennek képes ellenállni – kivéve a kísértésnek.

A Klubháló - www.klubhalo.hu - számára írt cikk írott változata





Most & Itt
2008.09.05 11:09

Ajánlott cikkek

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.