Most & Itt

A felszabadító hadsereg

Totális támadásban vannak a Fiúk, naná, hogy Pünkösdkor sem pihennek. Nem viszik a gyereket a Zállatkertbe, a zasszonyt sem a wellnesbe: most...
Totális támadásban vannak a Fiúk, naná, hogy Pünkösdkor sem pihennek. Nem viszik a gyereket a Zállatkertbe, a zasszonyt sem a wellnesbe: most van a munka dandárja, puskaporszag, támadás ezerrel.

Persze, nem is lehet megpihenni, van most dolog éppen elég. Mert nemcsak Magyarországon van feladat, de a világ dolgait is rendbe kell tennie valakinek. Ráfér ez már nagyon a világra, nagy el lett kanászodva a külföld, a nemzetközi piacok is azt hiszik, hogy ők szarták a spanyolviaszt - hátrébb az agarakkal, ha akarjuk, nem csak a magyar, de Európa összes kormányát elzavarjuk.

Jelenleg a szlovák parlamentnek adtak egy kis munkát a Fiúk, ami még nem lenne baj, ők sem mennek a szomszédba – értsd: ide hozzánk – egy kis demagógiáért. Rendkívüli parlamenti ülés lesz Szlovákiában a Vezénylő Tábornok egy kijelentése miatt. Mondjuk, ettől mi itt, az anyaországban élő magyarok még el leszünk valahogy június 7-e után is, de Pozsonyban, Kassán, Léván és számos más magyarlakta vidékein Szlovákiának nem biztos, hogy jó lesz magyarnak lenni.

Most sem nagyon jó, de, rokonságból kifolyólag személyesen is tapasztalom, ma még nem feltétlenül rosszabb, mint szlováknak lenni. Persze, ez már nem tart sokáig, a Vezénylő Tábornok néhány nappal ezelőtt belefújt a trombitába: azt mondta, hogy azért fontos a határon túli magyarok számára ez a mostani szavazás, mert így többen képviselhetik majd a magyarokat Európában.

Ha én szlovák kormány lennék, biztos úgy érteném ezeket a szavakat, hogy az Európa Parlamentbe jutott magyarok majd nem az országukat, hanem Magyarországot fogják képviselni. És ettől nagyon durcás lennék. Ha pedig én, mint szlovák kormány durcás vagyok, abból a kint élő magyarok számára még soha semmilyen jó nem sült ki. 
Most tehát áll a bál, valószínűleg Romániában is kitalálnak majd valamit az ottani főnökök, meg Ukrajnában és a Vajdaságban is.

Slotának, aki az itteni Csurka, vagy mostanság sokkal inkább a szlovákiai Vona (Orbán Viktor Mihály egykori polgári körös polgártársa) sem kell kétszer mondani, hogy rárepüljön az ilyen hülyeségekre. Leneonácizta Orbánt, ami egyfelől túlzás, meg nyilván a neonácik is kikérnék maguknak, másfelől viszont a Fidesz azonnal bunkónak nevezte Slotát. Talán nem állunk nagyon messze az igazságtól, hogy ezek ketten nem igazán szeretik egymást.

És Ciprust is rendesen kiosztotta a Vezénylő Tábornok csapata. Eredetileg a magyar Nemzeti Bank elnöke ellen indítottak támadást Szíjjártó vezérkari főnök, hadtestparancsnok vezényletével, de aztán kiszélesedett a front, és kiderült, hogy Ciprusnak is hadat kell üzenni. A Vezénylő Tábornok legutóbbi németországi turnéja során ugyanis a következőket mondta: „torkig vagyok azzal a helyzettel, amikor Magyarországon a jegybankelnök, a miniszterelnök meg a pénzügyminiszter kimenti vagyonát az adózás elől off-shore cégekbe, majd ezután pénzhiányra hivatkozva, megszorításokkal sarcolja meg az embereket."

Simor András, a Magyar Nemzeti Bank elnöke levélben azt válaszolta, hogy neki semmilyen off-shore cége nincs, de Szíjjártó vezérkari főnök, hadtestparancsnok szerint azt, hogy kinek van off-shore cége és kinek nincs, azt ő mondja meg. Ciprusról is ejtett egy-két kedves szót Orbán Viktor Mihály szárnysegédje, miszerint „mindenki számára világos, hogy Ciprus nem éppen az átláthatóan gazdálkodó, törvénytisztelő, példás adófizető üzletemberek gyűjtőhelye".

Ciprus tehát Szíjjártó szerint nem egy ország, hanem egy bűnbarlang: adócsalók és más kétes egzisztenciák törzshelye – ha Szíjjártó úr elfogad egy jó tanácsot, ezen a nyáron ne odavigye a családját nyaralni.

A gyengébbek és a Fidesz-közeli gondolkodók kedvéért jegyeznénk meg, hogy az off-shore cég nem egy szitokszó. Nem olyan, mint a „vazze”, vagy, teszem azt, „a jó murva anyád”. Off-shore cégnek lenni egy közgazdaságilag létező dolog - nem mondanám persze, hogy egy hazafi számára nagy dicsőség az adóminimalizálás, de amíg törvényes, addig semmiképp sem törvénytelen. Ha az lenne, akkor nyilván a Fidesz-közeli Magyar Nemzet kiadója és Hír TV sem ilyen helyen tárolná a pénzét. (A magyar kormány sem azt mondja, hogy fel kell számolni a külföldön bejegyzett off-shore cégeket, hanem arra igyekszik majd rászorítani a magyar cégtulajdonosokat, hogy ne külföldön, hanem idehaza fizessenek adót.)

Jelenleg tehát totális támadás van, egy héttel az Európa Parlamenti választások előtt a Fiúk hadat üzentek Európának. Már nem egyedül Magyarországot akarják megszállni éselfoglalni, hanem az egész Kárpát-medencét, sőt, Orbán Viktor Mihály nem csupán hazánk, hanem Európa miniszterelnöke is kíván lenni.

A tengerentúl – Amerikában, Kanadában, Ausztráliában - lakó magyar zemberek is hamarosan sorra kerülnek, ám sajtóértesülések szerint bizonyos technikai okokból kifolyólag a távoli bolygókon élő kicsi zöld emberkéknek még egy ideig várniuk a felszabadító seregre. 
A Klubháló - www.klubhalo.hu - számára írt cikk írott változata


Most & Itt
2009.05.31 23:05

Ajánlott cikkek

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.