Most & Itt

A bevásárolt választó

Kedves Vásárlónk, azaz, bocsánat, választónk!Örömmel üdvözöljük Önt abból az alkalomból, hogy fejlett üzleti érzékét, valamint kifinomult...

Kedves Vásárlónk, azaz, bocsánat, választónk!
Örömmel üdvözöljük Önt abból az alkalomból, hogy fejlett üzleti érzékét, valamint kifinomult ízlését kamatoztatva, a mi termékünket választotta. Termékünk, a Korrupt Párt 2010, amint azt Ön is tapasztalni fogja, alapvetően különbözik a vásárlók (választók) által ismert korábbi képződményektől.
Amint arról az általunk szponzorált sajtótermékek független híreiből már Ön is bizonyára értesült, termékünk nevét egy nemzetközi szaktekintélyekből, valamint hazai hozzáértőkből álló zsűri mellőzésével, pályáztatás nélkül választottuk ki. Ez azonban, amint azt Ön is tapasztalhatja, nem ment a minőség rovására, s az a tény, hogy a zsűri elnökének, valamint a gyártó cég tulajdonosának a vezeték- és keresztneve megegyezik, nem kell, hogy Önben a szükségesnél több gyanút ébresszen.
Kiváló termékünk, a Korrupt Párt 2010 fantázianevet viselő politikai tömörülés abból a felismerésből indult ki, hogy korábban minden hasonló termék becsapta a vásárlót. (Bocsánat, választókat szerettünk volna írni.) A piacon eddig fellelhető hasonló termékek – amelyeket, talán mondanunk sem kell, nem mi, hanem gonosz, hazazáruló és elvetemült gazember konkurenseink forgalmaznak, – kisebb, átláthatóbb állammal, kevesebb adóval, alacsonyabb járulékokkal kecsegtetnek. Több mézet a madzagra természetesen mi is tudnánk ígérni, nekünk ez köztudottan nem kerülne semmibe, mert, amint a cégünk gyakran változó ideológiáját tükröző jelmondat is sugallja: amit mi megígérünk, az meg van ígérve!
Mielőtt a Korrupt Párt 2010 fantázianevű árucikkünket alaposan megismertetnénk Önnel, felhívnánk a figyelmét néhány, a termék minőségét nem befolyásoló, ám a gyakorlatlan vásárló (bocsika: választó) számára bosszantónak látszó mellékhatásra.
Szeretnénk leszögezni, hogy a Korrupt Párt 2010 fantázia névre hallgató termék használata során a környezetet csak mérsékelten szennyezi, s ugyanígy a javára írható, hogy Ön és családja mentális egészségére is csupán bizonyos, némi túlzással extrémnek nevezhető körülmények között káros. Ne használja a Korrupt Párt 2010-et túlságosan hideg, vagy meleg időjárási viszonyok között, ezen kívül tartsa elzárva a szobahőmérséklettől, valamint minden más eddig ismert külső környezeti körülménytől.
S bár a konkurencia azt terjeszti, hogy a Korrupt Párt 2010 káros a gyermekek fejlődésére, ez távolról sem annyira nyilvánvaló, mint ahogyan azt a tudományosság álcájában tetszelgő tucatnyi szakkönyvben leírják. A Korrupt Párt 2010 fantázianévre hallgató világszínvonalú termékünk a felhasználó tenyerén valóban előidézhet nehezen gyógyuló, ám csupán mérsékelten maradandó viszketést, de a termékből áradó rossz - más megfogalmazások szerint elviselhetetlen - szag egy ugyancsak általunk forgalmazott szer segítségével, már sok esetben jó hatékonysággal lokalizálható.
Ha a használat során, a nyakon, vagy más testtájain - felsorolás a termékhez mellékelt kétkötetes tájékoztatóban – kisebb elváltozásokat észlel, nem kell azonnal a legrosszabbra gondolni. A Korrupt Párt 2010, mint már említettük, világszínvonalú termék, amit számos, a vállalatunk által szponzorált szakmai díjon kívül az is jelez, hogy normális alkalmazás során csak az esetek nem túl nagy százalékában okoz gyomorégést, hányingert, émelygést, undort, szégyenérzetet, vagy akut lelkifurdalást. Ha ez mégis bekövetkezne, akkor sem kell azonnal a legrosszabbra gondolni: a termékből kilövellő eszmék, valamint az emberi szervezetre káros ideológiák csak bizonyos körülmények között, valamint más esetekben fejtik ki hatásukat.
Kedves Vásárlónk! (Választónk). Reméljük, sok öröme telik majd ebben a világszínvonalú, ugyanakkor kizárólag hazai alkatrészekből összeállított, a magyar munkaerő kizsákmányolása révén készült termékben. Már most szeretnénk tájékoztatni arról, hogy előkészületben van a Korrupt Párt 2010-nek egy továbbfejlesztett változata. A Korrupt Párt 2014 fantázianevű termékünk tervezésekor dizájnereink mindent elkövettek azért, hogy a mostani igénytelen tartalomhoz egy meglehetősen visszataszító, ízléstelennek ható külső is járuljon. S bár ideológiánk, mint már jeleztük, igény szerint változik, a célunk mindig ugyanaz - azt szeretnénk, hogy Ön úgy érezze: jól (be)vásárolt, amikor bennünket választott.

A HVG - www.hvg.hu - számára írt cikk írott változata



Most & Itt
2007.12.26 19:12

Ajánlott cikkek

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.