Visszalépett a bögrébe vizelő képviselőjelölt

Videofelvétel készült arról, ahogy a kanadai konzervatív párt parlamenti képviselőjelöltje egy bögrébe vizel. Ez még talán nem is lenne akkora gond, de a politikus ezt nem a saját otthonában tette, hanem munka közben.

Jerry Bance-t egy családi házba szerelt biztonsági kamera vette fel, amint egy bögre tartalmát a mosogatóba önti, majd belevizel. A torontói képviselőjelölt 2012-ben ezermesterként dolgozott, a felvétel is valamikor akkortájt készülhetett, de a videóra csak most akadt rá az interneten a CBC News.

A képviselőjelölt múlt vasárnap egy nyilatkozatot tett közzé, melyben azt írja, megbánta három évvel ezelőtti tettét. Bance a jelöltségtől visszalépett.

Az Independent azt írja, hogy egy másik torontói jelöltet is kizártak a konzervatívok kampányából. A politikusról a YouTube videómegosztóra tettek fel egy kínos felvételt, amelyben telefonbetyárkodik, és a fogyatékkal élőkön gúnyolódik.

Stephen Harper kampánykörútján megerősítette, hogy mindkét párttársát kizárták a választásokból. A konzervatívok, akik közel egy évtizede vannak kormányon Kanadában, jelenleg hármas holtversenyben vezetnek a közvélemény-kutatások szerint a balközép liberálisokkal és az Új Demokrata Párttal.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.