Vérfürdő a támaszponton

Az amerikai haditengerészet egyik bázisán, a virginiai MCB Quanticón a tiszti iskola egyik munkatársa fordította mások ellen a fegyverét, majd magával is végzett.

A merénylővel, a támaszpont tiszti iskolájának egyik munkatársával együtt három halálos áldozatot követelő támadás helyszíne volt csütörtök éjjel az Egyesült Államok tengerészgyalogságának egyik támaszpontja, a virginiai MCB Quantico. Ahogy Agustin Solivan ezredes, a bázis szóvivője elmondta, az első lövések helyi idő szerint 11-kor dördültek el, és mire a biztonságiaknak a barakkokban sikerült bekeríteniük a merénylőt, egy ember már meghalt. A tűzpárbaj később még egy ember életét követelte, és mire péntek hajnalban a biztonságiak megrohanták az utolsó búvóhelyet, már a merénylőt is holtan találták: ő valamikor az éjjel maga ellen fordította a fegyverét.

Arról, hogy a merénylőn kívül az áldozatok kicsodák, Solivan nem beszélt, de amíg a leszámolás tartott, az egész támaszpontot lezárták, az ott lévőket pedig hangosbemondókon szólították fel, hogy maradjanak a lakóhelyiségeikben. Az MCB Quantico 60 kilométerre délre van Washingtontól; itt van az FBI kiképzőközpontja is.


Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.