Tűk a szendvicsben, az FBI vizsgálódik

Tűket találtak az amerikai Delta Air Lines légitársaság négy járatán felszolgált szendvicsekben. Az FBI vizsgálatot indított.

Az amerikai Delta Air Lines és az FBI együttes erővel próbálja meg kideríteni, hogy kerülhettek varrótűk a légitársaság Amszterdamból Egyesült Államokba tartó járatain felszolgált szendvicsekbe.

Összesen öt szendvicsben találtak tűket, és az úgynevezett „business” osztályon utazó utasoknak szolgálták fel őket. A társaság szóvivője szerint egyetlen utas sérült meg, ő sem súlyosan. Amint észrevették a bajt, azonnal leállították a szendvicsek felszolgálását, és figyelmeztették a többi, Amszterdamból induló gépet is.

A légitársaság szóvivője hangsúlyozta, megerősítik az élelmiszerbiztonságra vonatkozó előírásaikat, és ameddig tart a vizsgálat, főleg előcsomagolt ételeket szolgálnak fel a vendégeknek.

Az ételt az amszterdami Gate Gourmet készítette. A cég szóvivője szintén felszólalt, és kijelentette, hasonló eset még nem fordult elő, pedig több légitársaságnak is szállítanak ételt. Fogalmuk sincs, hogyan került a tű a pulykás szendvicsbe.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.