Trump szerint Bush felelős 9/11-ért

Donald Trump dollármilliárdos ingatlan- és médiacézár és elnökjelölt aspiráns szerint George W. Bushnak van felelőssége a 2001-es New York-i terrormerényletben, amely az ő elnöki ideje alatt történt. 

„Ő volt az elnök, ok? Hibás vagy nem, de ő volt az elnök. A World Trade Center az ő elnöksége alatt dőlt össze" - hangsúlyozta Donald Trump republikánus elnökjelölt-aspiráns a Bloombergnek adott interjújában. Az újságírónőt meglepték Trump szavai, és úgy reagált: nem hibáztathatja Busht a 2001. szeptember 11-ei New York-i terrortámadásért. 

A republikánus politikus már korábban katasztrofálisnak nevezte Bush elnökségét mondván, Afganisztán 2001-es megszállása szörnyű hiba volt - emlékeztet a Telegraph.

Ari Fleischer, a Bush-adminisztráció sajtófőnöke szerint Trump véleménye olyan, mint azoké az embereké akik összeesküvésként látják a 9/11-es terrormerényletet, amely mögött a Fehér Ház állt.  

Donald Trump nem véletlenül támadja folyamatosan a Bush-családot, mivel a elnökjelölti kampányban egyik ellenfele Jeb Bush, George W. Bush testvére. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.