Trump felesége óriási pert indít a prostitúciós vádak miatt

Százötven millió dollárra pereli Melania Trump a Daily Mail brit lapot, illetve egy amerikai bloggert, mert azt állítják, luxusprostituáltként dolgozott az 1990-es években, mielőtt megismerte volna a férjét.
A republikánus amerikai elnökjelölt feleségének ügyvédje szerint mindez hazugság. A Daily Mail és a blogger azóta egyébként visszavonták állításukat – írja a BBC.

Melania Trump Szlovéniában született és nőtt fel. A kilencvenes években költözött az Egyesült Államokba, ahol modellkedett. 2005-ben ment hozzá Donald Trumphoz, akinek ez már a harmadik házassága. A sajtó szerint Melania visszahúzódó személyiség, aki próbálta meggyőzni férjét arról, hogy ne induljon az elnökválasztáson. A kampányban is jóval kevesebb szerepet vállal, mint a jelöltek feleségei szoktak.

Az elmúlt hónapokban felmerült, hogy eleinte talán nem teljesen legálisan dolgozott az Egyesült Államokban. Vízuma ugyan volt, de nem biztos, hogy olyan típusú, amellyel munkát is vállalhatott volna. Ez azért kényes kérdés, mert a republikánus jelölt legfontosabb kampányüzenete, hogy véget vet az illegális bevándorlásnak. Az utóbbi időben pedig már nem csak az illegális, hanem a legális bevándorlást is korlátozná – azaz ma már megnehezítené saját felesége Amerikába vezető útját is.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.