Tönkretették a bevásárlóútját - panaszkodott a nizzai mészárlás után a brit turista

84 holttest feküdt vérbe fagyva a nizzai tengerparti sétányon, amikor Lucy Nesbitt-Comaskey bizarr nyilatkozatot adott a Sky Newsnak.

A nőt a szemtanúk beszámolóit gyűjtő brit hírtelevízió a terrormerénylet kapcsán átélt élményeiről kérdezte csütörtökön késő este, amikor Nesbitt-Comaskey kifakadt: "Talán önzőnek fogják tartani, de teljesen tönkretették a bevásárló-körutunkat". Mint közölte: sok szép holmit vettek, de ezek most már nem jelentenek semmit.

Péntekre valószínűleg rájött - ha máshonnan nem, hát mondatainak internetes fogadtatásából -, hogy mintha kissé elvetette volna a sulykot. Facebook-oldalán elnézést kért a "történtek miatti sokk hatása alatt mondott" mondataiért, és részvétét fejezte ki a francia népnek - írja a Daily Mail.

Beszámolójának azonban volt emberi része is: arról beszélt, hogy amikor elkezdődött a támadás, azt mondta barátainak, hogy a sok durranás nem tűzijátéknak tűnik, sokkal inkább úgy hangzik, mint Bejrút ostroma. Ekkor a vendéglősök a sétány mentén már mindenhol terelték be az embereket az épületek biztonságába.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.