Szex a CIA parancsára?

Nemi erőszak nem, csupán „váratlan szex” volt Julian Assange és az őt vádoló két nő között. Egyikük, Anna Ardin, ugyanis csak azután minősítette erőszaknak az augusztusban történt aktust, hogy Assange óvszere elszakadt – írja a történtekről részletes beszámolót közlő Daily Mail.

De a huszonéves, szőke hölgy ezt sem azonnal tette meg: „hódítása” után még partit is rendezett Assange tiszteletére, és mindenkinek eldicsekedett azzal, hogy „a világ legokosabb pasijával” volt kapcsolata.

A fáma szerint Ardin a saját lakásába invitálta Assange-ot, aki éppen Stockholmban járt augusztusban egy konferencián. Bár eredetileg a szüleinél akarta tölteni az éjszakát, Ardin a sok munkára hivatkozva hazament, Assange-dzsal megbeszélték, hogy jól elférnek egymás mellett ugyanabban az ágyban, majd a közös vacsora után össze is bújtak. Vita csak akkor robbant ki közöttük, amikor elrepedt az óvszer - Ardin azt állítja, szándékosan.

A másik svéd nő, a szintén huszonéves, szintén szőke Sofia Wilén a Daily Mail által idézett források szerint mindent elkövetett, hogy felhívja magára Assange figyelmét. Önkéntes segítőként jelentkezett a szemináriumra, amelyen Assange előadást tartott, saját pénzén vonatjegyet vett neki (mert Assange-nak nem volt készpénze), még a számítógépét is felajánlotta neki. Noha a nő szerint Assange-t jobban érdekelte a komputere, mint ő, végül itt is szexuális aktusban végződött a kapcsolat. Óvszert viszont nem használtak, ami aggodalommal töltötte el a lányt.

Csavar akkor került a történetbe, amikor a két nő véletlenül összefutott Ardin irodájában, és rádöbbentek, hogy Julian Assange-nak négy napon belül mindkettőjükkel viszonya volt, ráadásul a férfi nem védekezett. Ekkor döntöttek úgy, hogy elmennek a rendőrségre, ám az ügyészek között is megoszlott a vélemény arról, hogy elegendő bizonyíték áll-e rendelkezésre a vádemeléshez. Először úgy döntöttek, hogy nem , majd - vélhetően Assange nemzetközi ismertsége miatt - a legfőbb ügyészségre került a dolog, ahol viszont némi huzavona után vádat emeltek ellene.

A Raw Story blogon még azt is tudni vélik, hogy Ardin nem véletlenül került a történetbe: a nő a Castro-ellenes, antikommunista Nők fehérben mozgalommal tart fenn kapcsolatot, amelynek hátterében többek között a CIA állhat. Assange korábban az Aftonbladet című svéd lapban arról beszélt, hogy figyelmeztették: a Pentagon piszkos trükköket is bevet majd ellene, ha túl messzire megy. Ennek része lehet a szexcsapda is...

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.