Slota tankot kapott a magyarok ellen

Alojz Hlina ismert polgári aktivista egy kamionnal egy páncélozott szállító harcjárművet vontatott az SNS székháza elé. Arra szerette volna felszólítani az embereket, hogy ne válasszák Slotáékat a júniusi parlamenti választásokon.

Hlina néhány tucat érdeklődő előtt tartott beszédében rámutatott, hogy Slota többször beszélt a magyar hadsereg mobilizációjáról, s arról, hogy emiatt Szlovákiát veszély fenyegeti. A nemzetiek vezére korábban azt is kijelentette, hogy a szlovákok tankokba ülnek, és lerohanják Budapestet. - Ha tankot akar, itt van. Ha háborút akar, nem engedjük neki - jelentette ki Hlina.

Hlina már többször nyilvánosan felszólalt az SNS ellen. Tavaly leszakította a pozsonyi SNS-székházról a párt zászlaját, ezért elő is állították a rendőrök. Anna Belousovová, a párt alelnöke akkor kijelentette, hogy a primitivizmusnak több arca van. „A politikai primitivizmus épp ez a tüntetés, hiszen nyilvánvaló, hogy kampányt vezetnek az SNS ellen azzal a céllal, hogy csökkentsék preferenciáinkat" - mondta egy évvel ezelőtt a politikus.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.