Sarah Palin visszatér

Sarah Palin volt republikánus alelnök-jelölt visszatér az aktív politizáláshoz, David Axelrod, Barack Obama elnök volt kampányfőnöke pedig tévékommentátor lesz.

Sarah Palin volt republikánus alelnökjelölt visszatér az aktív politizáláshoz, David Axelrod, Barack Obama elnök 2008-as és 2012-es kampányának vezérstratégája pedig az MSNBC és az NBC News tévécsatornák kommentátora lesz - jelentette kedden az amerikai sajtó.

Palin, akinek évi egymillió dolláros kommentátori szerződését januárban bontotta fel a Fox News televízió, márciusban a Konzervatív politikai akciókonferencián (CPAC) tér vissza a politizáláshoz. A CPAC többek között olyan volt és potenciális jövőbeni konzervatív republikánus elnökjelölteket tömörít, mint Newt Gingrich, Rick Santorum, Marco Rubio, Paul Ryan és Jeb Bush.

Axelrod, aki vezető elemző lesz az MSNBC-nél és az NBC-nél, újságíróként kezdte a pályafutását, amikor 1984-ben a Chicago Tribune munkatársa lett. A volt kampányfőnök több politikai és médiakommunikációs céget alapított, és kommunikációt tanított az Északnyugati Egyetemen.

Steve Schmidt, John McCain republikánus elnökjelölt 2008-as kampányának egyik oszlopos tagja szintén az MSNBC kommentátora.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.