Pornózásra akarták kényszeríteni a Szaddam-hasonmást

Egy egyiptomi férfi, aki megszólalásig hasonlít Szaddam Husszen egykori iraki diktátorra azt állítja, elrabolta egy banda, amely arra akarta kényszeríteni, hogy szerepeljen egy pornófilmben. A banda aztán Szaddamról talált szexvideóként akarta forgalmazni a felvételt - adta hírül az egyiptomi AhramOnline.

Mohamed Bishr az egyiptomi Alexandria egyik kávézója felé igyekezett múlt hét vasárnap, amikor három fekete öltönybe öltözött férfi megtámadta és betuszkolta egy kisbuszba. "Fegyver volt náluk, kirángattak a kocsimból, megütöttek és betuszkoltak a kisbuszba" - mesélte megpróbáltatásainak kezdetét már kórházban az egyiptomi férfi, aki rendkívül hasonlít Szaddam Husszein egykori iraki diktátorra. Bishr aztán már csak arra emlékszik, hogy elrablói egymással üvöltöztek, majd kidobták a kisbuszból.

A Szaddam-hasonmásról készült kép az AhramOnline-on
Egyptian Saddam Hussein lookalike

A támadásnak azonban van előtörténete. Mohamedet felkeresték iraki, illetve szíriai dialektussal beszélő arab férfiak, akik 330 ezer dollár értékű egyiptomi fontot ajánlottak neki, ha eljátssza Szaddamot egy pornófilmben. Bishr, aki hithű muszlim, visszautasította a felkérést.

Az állítólagos filmesek azonban berágtak. Bishr fia szerint többször telefonon fenyegették meg a férfit, hogy elrabolják, ha nem vállalja a nemes szerepet. Az egzotikus film leendő készítői állítólag, mint "talált felvételt", valódi Szaddam szex-videóként akarták eladni az alkotást.

Nem ez volt az első eset, hogy Mohamedet zaklatták, mert megszólalásig hasonlít az ex-diktátorhoz. Egyiptomban élő irakiak számos alkalommal megfenyegették a férfit, hogy elkapják, és a váltságdíjért cserébe feladják őt. Bishr négyszer költözött, hogy elkerülje a zaklatókat.

Szaddam ugyan használt hasonmásokat, de nem tudni, hogy valaha is szerepeltek volna pornófilmben.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.