Pornót nézhetnének az utasok a Ryanair-en

A hotelekben kapható pornófilmek ihlették arra az egyik fapados céget, hogy maguk is felvegyék szolgáltatásaik közé a sikamlós jelenetek árusítását gépeiken. Kérdés, hogy az ötlet megvalósulhat-e.

A fapados repülőket üzemeltető Ryanair új ötlettel állt elő az olcsó repülőjáratok piacán: már alkudozik arról, hogyan lehetne a jövőben pornót sugározni járatain, írja a gawker.com.

Michael O'Leary, az ír vállalat vezérigazgatója pózol egy stewardessel egy jótékonysági akcióban
Michael O'Leary, chief executive of Irish low-fare airline Ryanair, poses with his airline's stewardess to promote the Cabin Crew Charity Calendar in Berlin, November 9, 2010. 10,000 calendars will be sold for 10 euros onboard Ryanair flights to support the German charity organisation 'Tafel' that provides food to people in need in Germany. REUTERS/Tobias Schwarz (GERMANY - Tags: ENTERTAINMENT TRAVEL SOCIETY TRANSPORT)

Michael O'Leray, a vállalat vezérigazgatója szerint teljesen ésszerű elgondolás, hogy az utasoknak is joguk legyen sikamlós jeleneteket nézni többezer méternyi magasságban - feltéve, hogy fizetnek azokért.

- Szerte a világon minden hotelben lehet kapni ilyet, akkor nálunk mért ne lehetne? - mondta O'Leary a pornóval kapcsolatos döntésről. A leleményes vezérigazgató csak egyetlen dologról feledkezett meg, ami a hotelekben megvan, a repülőkön viszont nincs: a privát szféráról. Képzeljük csak el, milyen érzés lenne egy olyan férfi mellett ülni, aki épp két ember közösülését nézi egy miniképernyőn és közben izgatottan fészkelődik az amúgyis szűk ülőhelyén - feltéve, hogy csak fészkelődik...

Az ötlet egyébként jól beleillik az ír gyökerekkel rendelkező cég általános üzletpolitikájába, hisz korábban már árultak állójegyeket járataikra, és ajánlottak pénzért cserébe letölthető mozi és tv-filmeket is utasaiknak. Ha mostani ötletük megvalósul, az azt jelenti, hogy járataikon kellő anyagi ellenszolgáltatás fejében bárki letölthet telefonjára, iPad-jére, vagy tabletjére a műsorok közül bármit és azt legálisan nézheti a gépen.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.