Orbán kicsit megcibálta a kerítést, majd kapott két puszit a bolgár keményfiútól

Helikopterezés, terepjárózás, hajókázás, medúza-, és kerítésmegtekintés is szerepelt Orbán viktor izgalmas bulgáriai programjában.

Orbán Viktor bulgáriai látogatásáról készült videót tettek közzé a miniszterelnök Facebook-oldalán. A klipből kiderül, hogy a látogatás során - amelyről itt olvashatnak részleteket - Orbánnak számos kalandban lehetett része.

A magyar kormányfő katonai helikopterrel repülhetett (bár a videó tanúsága szerint nem nagyon élvezte), majd terepjáróval lezúztak a bolgár-török határra, hogy megcsodálják a (magyar-szerb határon felhúzott határzárhoz hasonló) szögesdróttal koronázott kerítést. Pintér Sándor belügyminiszterrel még meg is cibálták egy kicsit a dróthálót, vajon bírja-e a menekültáradatot.

 Elég lesz ez, Sanyi?
Elég lesz ez, te Sanyi?
Szecsődi Balázs / Miniszterelnöki Sajtóiroda

Ezek után a miniszterelnök hajókázhatott is egyet - a fedélzeten is megkapaszkodott a fémkorlátban, hiába, a rutin -, az út során megtekintett egy medúzát. (Az operatőrt egyébként olyannyira megihlette a határzár, hogy még a hajót is egy kerítés mögül videózta). 

Orbánt bolgár kollégája, Bojko Boriszov kalauzolta végig a kalandos úton, úgyhogy a magyar kormányfő biztonságban érezhette magát, elvégre az ingujjra vetkőzött Boriszov feketeöves karate mester, aki annak idején Todor Zsivkov pártfőtitkár, sőt, maga II. Simeon cár testőreként is szolgált. 

A két keményfiú úgy összemelegedett, hogy két puszival búcsúztak az út végén. Orbán ettől úgy meghatódhatott, hogy még azt is elfelejtette, hol fogja legközelebb viszontlátni puszipajtását.

"See you in... őőő..." - búcsúzott Boriszov felé intve.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.