Olasz pincérnő a brit miniszterelnöknek: Szolgáld ki magad!

Nevet szerzett magának, borravalót azonban egy fillért sem az a toszkánai pincérnő aki közölte David Cameron brit miniszterelnökkel, hogy szolgálja ki magát.

Francesca Ariani a zsúfolt kávézóban egyedül tartotta a frontot vasárnap, amikor Cameron két cappuccinot és egy kávét rendelt a pultnál magának, feleségének és egy barátjuknak.

A Dolce Nero bar felszolgálójának barátja azt állítja: a miniszterelnök ki is vitte az italokat kinti asztalához. Távozáskor kifizette a három kávét de nem hagyott borravalót - írja az AP.

"Jobb is, hogy nem tudtam kicsoda Cameron. Kitoltam volna a többi vendéggel, ha különleges bánásmódban részesítem a miniszterelnököt" - reagált Ariani a "blamára".

Hétfőn szokás szerint zárva tartott a bár. Arianit megrohamozták az újságírók. - A televízión keresztül meghívtam Cameront, hogy jöjjön el újra a bárba. Sajnálom, hogy nem ismertem fel. Legközelebb kicsit jobb szolgáltatást fogunk nyújtani- tette hozzá.

A Downing Street nem kívánta kommentálni a miniszterelnök nyaralása alatt történteket.

David Cameron a feleségével édeskettesben kávézott egy toszkán kisváros főterén
Britain's Prime Minister David Cameron and his wife Samantha pose for a photograph as they sit outside a cafe in Montevarchi near Siena, Italy July 31, 2011. The Camerons are spending their summer holiday in Tuscany. REUTERS/Lorenzo Galassi/Pool (ITALY - Tags: POLITICS)
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.