Női nemi hormonnal Hitler ellen

Brit kémek ösztrogénnel próbálták ártalmatlanítani Adolf Hitlert. A legújabb kutatások szerint a britek női nemi hormonnal akartak kevésbé agresszívvá tenni a náci diktátort.

Az összeesküvést leleplező Brian Ford Professor elmondta: a brit kémek elég közel juthattak Hitlerhez ahhoz, hogy hozzáférjenek ételéhez, amibe bele lehetett volna csempészni az ösztrogént. Hogy miért pont ösztrogén? Mert íztelen és lassan fejti ki hatását így a náci vezér ételkóstolói nem vették volna észre.

Ösztrogénnel akarták kezelhetőbbé tenni Hitlert
Busts of dictator Adolf Hitler are pictured at the media preview of the exhibition "Hilter und die Deutsche Volksgemeinschaft und Verbrechen" (Hitler and the German Nation and Crime) at the Deutsche Historisches Museum (German Historical Museum) in Berlin October 13, 2010. The exhibition will open to the public on October 15 and run till February 6, 2011. REUTERS/Fabrizio Bensch (GERMANY - Tags: SOCIETY POLITICS)

Az ösztrogéntől azt remélték, kevésbé agresszívvá válik Hitler, olyanná, mint kezelhető húga Paula.

Az ösztrogén-terv azonban csak egy volt a sok stratégia közül, amely a führer ellen irányult. A szövetségesek fontolgatták, hogy enyvvel és mérges kígyókkal is felveszik a harcot a német csapatok ellen - derült ki a titkosítás alól a közelmúltban feloldott dokumentumokból a The Daily Telegraph brit napilap online kiadása szerint.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.