Merkel újsághirdetésben dicséri kormányát

Szokatlan lépésként újsághirdetésben domborította ki szerdán kormányának sikereit a német kancellár, egyben stabil életkörülményeket ígérve az ország lakosságának.

Az összes nagy országos és számos regionális napilapban közzétett hirdetésben Angela Merkel köszönetet mondott a németeknek azért, hogy Németország minden más országnál gyorsabban és sikeresebben lábalt ki a gazdasági válságból. Ehhez a kormány is hozzájárult, például a rövidített munkaidős foglakoztatást lehetővé tevő törvénnyel, amely százezreket óvott meg az elbocsátástól a válság hónapjaiban - hangoztatja a kancellár, akinek fényképe és aláírása is része a hirdetésnek.

Ígéretet tett arra, hogy kormánya ezután is szigorú pénzügyi politikát folytat majd, de például nem fogja lefaragni az oktatásra és az egészségügyre fordított kiadásokat. A kabinet hosszú távra szóló energiakoncepciójának pedig az a célja, hogy az ellátás megbízható, környezetbarát és megfizethető legyen.

A kormány tájékoztatási hivatala szerint a sajtóhadjárat - amely az internetre is kiterjed - november 24-éig tart, és mintegy 2,8 millió euróba kerül.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.