Levetkőztek a munkanélküli légiutas kísérők

Furcsa ám hatásos módját választották a mexikói stewardess-ek, hogy megbosszulják munkahelyük elvesztését és egyben megkeressék a villanyszámlára valót. Egy naptár elkészítése után, levetkőztek a nyuszis magazinnak.

A történet egy naptárral indult, Playboy fotózás lett belőle. Kilenc légiutas kísérő, akik a mexikói Mexicana légitársaság becsődölése után munka nélkül maradt, úgy döntött, hogy elkészít egy repülés-tematikáju naptárat. A fekete-fehér képekkel fel akarták hívni a figyelmet a több tucat munka nélkül maradt stewardess-re. "Nem vonulunk az utcára, nem zavarjuk a forgalmat. Dolgozni szeretnénk. Békésen tiltakozunk helyzetünk ellen" - nyilatkozta egyikük, Rosa María az El Universalnak.

A mexikói stewardess-ek bemutatják Playboy címlapjukat
(L to R) Samantha Vazquez, Claudia Elias, Maribel Zavala, Gina Aguilar, Ofelia Fernandez and Rosa Maria Arcos, flight attendants with Mexicana Airlines, pose for the photographers during the presentation of the Playboy magazine issue with their pictures in Mexico City, on April 11, 2011. Six former Mexicana flight attendants who were invited by Playboy magazine to pose in the nude said that they did it not only for the money, but also to attract attention on the economical problems of their airline in terms to keep their jobs. AFP PHOTO/Alfredo Estrella

A naptár sikerét egy újabb látványos projekt követte: a nyuszis magazin fotózásának előkészületeit már több, mint százezren nézték meg a mexikói Playboy internetes oldalán.

Amióta januárban aláírták a címlapfotózásról szóló szerződést, kész celebritásokká nőtték ki magukat a lányok. A képeken - amelyeket egy repülőgép belsejében készítettek - a hat stewardess stílszerűen kendőt és kalapot (is) visel, ruhát alig. A sorozat címe: Mexikói légiutas kísérők, első osztályon utaznak. "A képeink senkit nem sértenek és ez egy  nagyon elegáns formája egy nő bemutatásának" - tette hozzá Rosa María.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.