Lecsapott az olasz márkarendőrség

Megemlegeti az olasz nyaralását az az osztrák turista, akit a minap ezer euróra büntettek a jesolói strandon. Bűne csupán az volt, hogy táskát vásárolt egy szenegáli fiatalembertől. Igaz, a táska a megszólalásig hasonlított egy Louis Vuitton modellre - kivéve egy dolgot, az árát.

A több száz euró helyett mindössze hét eurót kóstált.

A márkarendőrség mindig éber.

Az olasz „márkarendőrség” állítólag jó ideje figyelte az asszonyt, amint a strand homokjára leterített pléden a táskák között válogatott. Amikor nyélbe ütötte a vásárt, tüstént lecsaptak rá. Hiába védekezett, hogy fogalma sem volt arról, törvénybe ütköző cselekedetet követ el.

Az olaszok nem engedtek: így az osztrák nyugdíjas asszony lett az első áldozata a hamisított divatcikkek vételét szankcionáló akciósorozatnak.– A turisták azt hiszik, hogy ezzel segítenek a bevándorlóknak. Holott csak egy bűnszervezetet támogatnak, ami ezeket az embereket valójában kizsákmányolja – indokolta a példátlanul szigorú eljárást az Északi Liga illetékes önkormányzati képviselője, Andrea Boccato. És nyomatékosan felhívta a turisták figyelmét: egész nyáron érvényben lesz a zéró tolerancia az efféle termékek ellen.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.