Le Penék beperelnék Madonnát

Az énekesnő tel-avivi koncertjén volt látható először az a montázs, amelyben Marine Le Pen homlokán egy horogkereszttel jelenik meg, majd arca Adolf Hitler portréjára vált át.

A montázs a múlt csütörtöki izraeli koncerten a Nobody knows me című szám alatt volt látható, Madonna arca XVI. Benedek pápa, Hu Jintao kínai elnök és Sarah Palin portréjával váltakozik. Az arcok között ott van Marine Le Pen is, homlokán egy horogkereszttel. A szélsőjobboldali Nemzeti Front vezetőjének portréja egy Adolf Hitlert ábrázoló képre vált át.

A szélsőjobboldali Nemzeti Front rögtön a koncert után elkezdett fenyegetőzni, és kilátásba helyezték, hogy bíróság elé viszik az ügyet. – Ez hihetetlen! Nem értjük, hogy mit akart ezzel a vizuális effekttel elérni. Bíróság elé visszük az ügyet, és pénzbeli kártérítést kérünk – mondta az egyik pártközeli forrás. Ezek után Louis Aliot, a párt alelnöke arra kérdésre, hogy beperlik-e Madonnát, azt a választ adta, hogy megvárják, az énekesnő a franciaországi koncertjein használja-e majd a montázst. A popikon július 14-én lép fel majd Párizsban, később pedig ad egy koncertet Nizzában is.

Marine Le Pen egyelőre nem vette zokon a dolgot, vasárnap még úgy nyilatkozott, hogy teljesen érthető, hogy az "idős énekesek ilyen extrém eszközökhöz nyúlnak, ha azt akarják, hogy beszéljenek róluk."

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.