Távirati stílusban

Ittasan ült kocsiba Jörg Haider

Az eddigi közlésekkel és tanúvallomásokkal szemben, Jörg Haider fogyasztott alkoholt a halálos baleset előtt - jelentette be Stefan Petzner. A BZÖ új elnöke, Haider egykori helyettese sajtóértekezletén elmondta: Haider véralkoholszintje 1,8 ezrelék volt. Az adatot eddig visszatartották, ám most a családdal és a hatóságokkal egyeztetve arra az elhatározásra jutottak, hogy helyes az igazságot elmondani. (Bécsi tudósítónktól)

Véres khmer-thai határincidens

Két kambodzsai katona meghalt, többen megsebesültek a thaiföldi határon, a Preah Vihear-templom mellett lezajlott khmer-thai öszszecsapásban. Ma hajnalban fegyverszüneti tárgyalásokat tartanak. Mindkét fél a másikat vádolja a csata kirobbantásával, amelyben mintegy ezer katona vett részt. Hun Sen kambodzsai kormányfő megfenyegette a szomszédot: "halálzónává" változtatják a thai katonák számára a régiót, amely 100 kilométerre fekszik északra a világhírű Angkor-Vat templomvárostól, amit a thai nacionalisták a Preah Vihear-templommal együtt visszakövetelnek. (D. P.)

Kisebbségi kormány vezetheti Kanadát

Stephen Harper lányával ünnepelt
Stephen Harper lányával ünnepelt

Bejelentette a Konzervatív Párt választási győzelmét a kanadai kormányfő, aki az eredmények alapján továbbra is kisebbségben fogja kormányozni az országot. Stephen Harper közölte: az ellenzékkel együttműködve munkálkodik azon, hogy megerősítse a pénzügyi világválságban megtépázott kanadai gazdaságot. (MTI)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.