Kocsmában felejtette kislányát a kormányfő

Nancy nem ijedt meg a saját árnyékától: amikor 15 perc múltán David Cameron lélekszakadva visszarohant kislányáért, a nyolcéves hölgy éppen a kiszolgálásban segédkezett a pincéreknek.

David Cameron és felesége, Samantha a Downing Street-i kormányfői hivatal szóvivőjének hétfői tájékoztatása szerint még pár hónappal ezelőtt költött el egy vasárnapi ebédet a brit kormányfők vidéki rezidenciája, Chequers közelében, a Plough Inn nevű pubban, három gyermekük, a nyolcéves Nancy, a hatéves Arthur és a 22 hónapos Florence, valamint két baráti család társaságában.

David Cameron feleségével, Samanthával. Minden jó, ha jó a vége, miniszterelnöki változat
Britain's Prime Minister David Cameron and his wife Samantha leave the fish shop "Fresh From The Sea" in Port Isaac, south west England August 21, 2011. The Cameron family who are staying close to the Cornish resort of Port Isaac on a summer break, visited the shop and bought locally caught fresh fish which they said they intended to cook that night on a beach barbeque. REUTERS/Matt Cardy/pool (BRITAIN - Tags: POLITICS SOCIETY)

Amikor távoztak a pubból, Cameron külön autóval tért vissza a rezidenciára testőreivel, és azt hitte, hogy az összes gyerek a másik kocsiban utazik feleségével. Samantha ugyanakkor abban a hitben szállt be az őket szállító autóba, hogy Nancyt férje viszi haza. A gyermek hiányát akkor fedezték fel - a Downing Street hétfői ismertetése szerint „rémülten” -, amikor mindketten visszaértek Chequersbe.

A miniszterelnök azonnal visszaindult a pubba, és meg is találta Nancyt. A kislány szülei negyedórányi távollétében sem ijedt meg nagyon: amikor édesapja visszaérkezett, hogy hazavigye, éppen a pub személyzetének segédkezett készségesen a vendégek kiszolgálásában.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.