Két diáklány halt meg egy arizonai lövöldözésben

Lövések végeztek ma délelőtt két 15 éves diáklánnyal egy arizonai középiskolában. A gyilkos fegyverek mellettük hevertek, így még a kettős öngyilkosság lehetősége se kizárt.
Lövöldözés volt egy arizonai középiskolában pénteken délelőtt. Két diáklány meghalt, de egyelőre nem tudni pontosan, hogy mi történt, az is elképzelhető, hogy öngyilkosságot követtek el.

Az arizonai Glendale egyik középiskolájában dördültek el a lövések. A rendőrség az értesítés után perceken belül kiszállt, és lezárta az iskolát és a környéket. Tracey Breeden rendőrségi szóvivő szerint a nyomozás megkezdődött, de egyelőre nem tudni, hogy gyilkosság vagy öngyilkosság történt-e, és gyanúsított sincs.

Két tizenöt éves diáklány az áldozat, holttestüket az iskola melletti kávézóban találták meg. A pisztolyok, amelyekből a lövéseket leadták, mellettük hevertek. Az újságírók kérdésére Breeden elmondta, egyelőre még azt sem tudják, hogy az áldozatok barátok voltak-e vagy rokonok, egyáltalán milyen kapcsolatban álltak egymással.

A kétezer diákot oktató iskola többi tanulója nincs veszélyben, s a rendőrség közlése szerint a környék is biztonságos. Mindazonáltal az iskolát pénteken zárva tartják. Arizona kormányzója, Doud Ducey azonnal részvétét fejezte ki a történtek miatt a diáklányok hozzátartozóinak.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.