Kalifornia: nyolc halott a fodrászatban

Egyelőre tisztázatlan, hogy mi lehetett az indítéka annak a férfinak, aki nyolc embert lőtt le egy kaliforniai fodrászatban, magyar idő szerint szerda éjjel.

 - A feltétezésünk az, hogy valakihez a szalonban fűződhetett kapcsolata – mondta mindamellett Steve Bowles rendőrőrmester a Seal Beach üdülővárosban elkövetett vérengzés után. A fodrászat tulajdonosának barátai arról számoltak be: a feltételezett elkövető volt felesége a helyszínen dolgozott, és válásuk fájdalmas volt. A vérengzésben hatan azonnal, ketten pedig később haltak meg. A gyanúsítottat, aki teherautóval távozott a helyszínről, a rendőrök kézre kerítették, és nem tanúsított ellenállást.

A Los Angelestől mintegy ötven kilométerre délkeletre található, 25 ezres Seal Beach valószerűtlen helyszíne az efféle gyilkosságoknak. Kilencezren eleve egy időseknek fenntartott lakópark-komplexumban élnek. - Ismeretlen errefelé az ilyen súlyú bűncselekmény - mondta Bowles őrmester.  

Helyszínelők dolgoznak a Meritage hajvágó szalonban. A gyilkos nyolc embert ölt meg Seal Beach közepén
An Orange County Coroner and crime scene investigators process bodies for removal from Salon Meritage, in Seal Beach, California, October 12, 2011. A gunman opened fire at the busy hair salon in the Southern California coastal town of Seal Beach on Wednesday, killing eight people and critically wounding another, police said. REUTERS/Alex Gallardo (UNITED STATES - Tags: CRIME LAW)
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.