Jókedvű tanácsok muzulmánoknak

Egy ausztrál humorista azt tanácsolja a muzulmánoknak, hogy éjjel-nappal, minden szavukkal és tettükkel bizonyítsák, mennyire nem tagjai terrorista csoportoknak. A gyanút elkerülendő a legjobb, ha áttérnek a keresztény hitre.

„Némely muzulmán olvasóm most talán azt hiszi, elég, ha egyszerűen nem követ el terrorcselekményeket. Elég is, de nem nekik, hanem azon ausztráloknak, akik helyénvaló vallásfelekezethez tartoznak – fejtegeti a New Matilda hasábjain Ben Bobjie.

A humorista mindenekelőtt azt tanácsolja, hogy a muzulmán polgár lépten-nyomon kürtölje világgá, mennyire ellenzi a terrorizmust. Munkahelyén, vásárlás közben, de kiváltképp, ha valamely kormányhivatal vagy fegyveres testület épületének közelébe ér. Ilyenkor a bent lévők nagy megkönnyebbüléssel fogadják majd, ha gyanús megjelenésére rácáfolva fennhangon közli velük, hogy nem tervez ellenük bombamerényletet.

Javasolható még, hogy térjenek át a keresztény hitre. Ezzel nemcsak a gyanút csökkentik, hanem mindjárt rengeteg ajtó is megnyílik előttük. Arról nem is szólva, hogy haláluk után ez esetben nem kell az örökkévalóságig a pokolban senyvedniük.

Tanácsos továbbá kerülniük más muzulmánok társaságát, mert gyanús és félelmet kelt, ha több iszlám hívő összehajol. Rémes angol kiejtésükkel egyenként azonban nagyon is kedves, mulatságos színfoltjai ők a társasági életnek.

Ha minden területen ilyen toleránsan tudnak viselkedni a muzulmánok, a békés egymás mellett élés valóságos földi paradicsoma lesz Ausztrália. „A valódi paradicsomban aztán muzulmánokkal úgysem lesz már dolgunk, ugyebár.”

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.