Ivanka Trump új fülbevalójával Hillary Clinton kampányát gazdagítja

A Lady Grey nevű New York-i dizájner cég két alapítója udvariasan megköszönte Donald Trump feleségének, hogy tőlük rendelt interneten egy fülbevalót, ám azt is tudatták a konzervatívok elnökjelöltjének feleségével, hogy az ékszer árát rögtön el is adományozták.

Jill Martinelli és Sabine Le Guyader az Instagramon tették közzé Ivanka Trumpnak írt levelüket. Ebben olvasható, hogy a menő Helix fülbevalóért utalt pénzt szétosztották Hillary Clinton kampányszámlája, valamint az American Immigration Council és az Everytown for Gun Safety szervezetek között.

Bár a demokrata jelölt nem a 90 dolláros ezüst ékszer árából fogja megnyerni az elnökválasztást, a levél nagyot futott az amerikai közösségi médiában.

Teljesen kifeküdtünk, amikor megláttuk, hogy Ivanka Trump tőlünk rendelt, de Trump kampányának szociális és politikai nézeteinél semmi sem áll tőlünk távolabb

- mondta Martinelli, aki ezzel magyarázta, miért továbbították a pénzt a saját világnézetükhöz közelebb álló szervezetekhez. 

 

A levél nagy vitát generált arról, hogy szerencsés lépés volt-e a cégtől nyilvánosságra hozni a levelet, de Martinelli szerint az aktív támogatói magatartás bárkit megillet, nem számít, hogy kicsi, vagy nagy dolgokról van szó.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.