Ingyen szex is jár Clinton támogatásáért

Nevada államban örömlányok is támogatják Hillary Clinton volt külügyminisztert az amerikai elnökválasztási kampányban - derült ki egyikük szerdai rádiónyilatkozatából.

Entice Love, az örömlányok képviselője - aki az egyik ismert nevadai bordélyházban kínálja "szolgáltatásait" - a CBS rádiónak nyilatkozott a demokrata elnökjelölt-aspiránsok közé tartozó korábbi first ladyvel kapcsolatban, s a riporter tudakozódására visszakérdezett: miért is ne támogathatnák a Clinton-kampányt? Ez magától értetődő döntés, mondta, majd kifejtette: "Ő éppen hogy követendő példa. Nő, hatalma van, s motivál bennünket is, hogy vállaljuk önmagunkat... hát, miért is ne támogatnánk őt?"

Közölte azt is, hogy 450 kolléganője vesz részt a szombati jelölőgyűlésen, s valamennyien Clinton mellett érvelnek majd. Ő személy szerint ingyenszexet kínál minden férfinak, aki adományokkal támogatja a Clinton-kampányt - jelentette be.

Az amerikai előválasztási folyamat keretében szombaton Dél-Karolinában a republikánusok előválasztást tartanak, a demokraták pedig Nevadában jelölőgyűléseken döntenek majd, hogy kit szeretnének pártjuk elnökjelöltjének. Utóbbi államban pillanatnyilag Hillary Clintonnak áll a zászló, Bernie Sanders vermonti szenátorral szemben.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.