II. Erzsébet leteremtette az ordítozó Berlusconit - videó

Látványosan leteremtette a brit uralkodó Silvio Berlusconi olasz kormányfőt, aki a G20-csúcs alkalmával adott palotabeli fogadáson ordítozva üdvözölte Barack Obama amerikai elnököt.

A legnagyobb ipari és fejlődő országok e héten tartott londoni csúcsértekezletének részvevőit II. Erzsébet királynő a Buckingham-palotában látta vendégül, és közös fotó is készült. Amikor a fényképezésnek vége lett, a hátsó sorban álló Berlusconi öblös hangon odaordított Obamának, hogy "Mr. Obamaaaaaaaa!"

Az amerikai elnök jóval kimértebb hangon válaszolt egy "Mr. Berlusconi"-val, de a királynő döbbenten fordult hátra, és kezével megrovóan gesztikulálva odaszólt a magáról megfeledkezett olasz vendégnek, hogy "Mi az? Miért kell kiabálnia?".

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat

A The Daily Telegraph - a legnagyobb konzervatív brit napilap - felidézte, hogy Berlusconinak már volt egy afférja Obamával kapcsolatban, akiről tavaly novemberben - komoly nemzetközi botrányt kavarva - megjegyezte, hogy "jóképű, ifjú és napbarnított".

A YouTube-kliphez fűzött kommentárok szerzőinek egyike szerint "Isten óvja" Olaszországot, ha Berlusconi netán államfő lesz, egy másik pedig azt javasolta a brit uralkodónak, hogy zárassa a londoni Towerbe az olasz miniszterelnököt.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.