Idegösszeomlást kapott a Münchenben lelőtt magyar fiú anyja

Édesanyja órákig semmit nem tudott a 15 éves Robertóról. A merényletben meggyilkolt fiú szülei nem értik, miért pont az ő gyerekükkel történt ez.

A müncheni merénylet magyar áldozatát egy Facebook-csoportban is kereste az édesanyja. Roberto ötéves kora óta élt Németországban az édesanyjával - írta a Blikk. A fiú gyakran evett abban a McDonald'sban, ahova a 18 éves Ali Sonboly csalta áldozatait.

A TV2-nek nyilatkozó édesapjával is ide mentek, amikor meglátogatta. - Amikor én kint voltam, velem is oda járt. Most bement, rendelt magának, ez az ember meg fejen lőtte, szó szerint kivégezte a fiamat - mondta az apa, Rafael István.

A pénteki merényletet követően a család Magyarországon élő tagjai szombaton Münchenbe utaztak, mert a fiú nem adott életjelet. Robertót német barátai is keresték. Egyik barátja a magyar fiúval volt a McDonald'sban, ő is életét vesztette a merényletben.

– A feleségemet a rendőrség megkereste az otthonában, ott mondta el a szörnyű hírt. Idegösszeroppanást kapott, most is orvosi kezelés alatt van. Egyetlen dolgot szeretnék, hogy a fiamat magyar földön temessem – mondta az apa, aki a kinti konzultól értesült a történtekről. 

– Az állatok se csinálnak a kölykeikkel ilyet. Nem, hogy egy ember, egy művelt. Modern világban élünk, és gyerekeket ölnek. Egy ártatlan, aki még bűnt se követett el. Aki most kezdte volna az életét. Kérdezem én miért, miért pont az én fiamat?- fakadt ki.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.