Húsos pitében szolgálta fel apósát

Nagy hatással lehetett Tim Burton Sweeney Todd című filmje arra az orosz szakácsra, aki megölte, ledarálta, majd húsos pitében szolgálta fel apósát egy szeptemberi vita után.

Moszkvában letartóztattak egy szakácsot, aki a vádszerint megölte, leldarálta majd húsos pitébe sütve egy kávézóban felszolgálta az apósát.

A rémtettet elkövető szakács egy Kremltől mindössze két kilométerre lévő kávézóban dolgozott, mielőtt letartóztatták volna – írja a Daily Mail. Rendőrségi információk szerint a férfi szeptemberben, egy vita után végzett az apósával, majd ledarálta a holttestet és a húst pitékbe sütve szolgálta fel munkahelyén – többé-kevésbé hűen ahhoz, ahogy a Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya című filmben a két főhős csinálja. (Hivatalos bejelentés arról nincs, hogy a szakácsot Tim Burton 2007-es filmje ihlette volna a gyilkosságra.)

Sajtóhírek szerint az emberhúsból készült pite három napig szerepelt a moszkvai kávézó menüjén, és több tucatnyit adtak el belőle, mielőtt kiderült, hogy miből készült. A letartóztatott szakács és áldozata nevét nem hozták nyilvánosságra.

Nem egyedüláll eseztről van szó: egy másik orosz szakács augusztusban ismerte be, hogy kolbászt és fasírtot készített egy férfiből csak azért, mert kíváncsi volt az emberhús ízére. A 21 éves férfi annyira büszke volt az általa készített ételekre, hogy még egy videofelvételt is közzétett róluk az interneten.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.