Fejbe dobta az államfőt, kapott érte egy házat

A venezuelai Nicolas Maduro éppen egy hatalmas tömegen hajtott át Aragua államban, amikor egy nő hozzávágott egy mangót.

Marleny Olivo félt, hogy elveszíti házát, amit üzenetként a mangóra is felírt, mielőtt a gyümölcsöt elindította volna Maduro fejé felé. Ha tudsz, hívj fel – fűzte hozzá a mangóra írt üzenethez, aztán alaposan meglepődhetett az akció után, az elnök ugyanis ahelyett, hogy felelősségre vonta volna, egy házat ajándékozott neki a venezuelai lakásprogram részeként. Azt is megígérte, megeszi a mangót, amivel fejbe dobták.

Maduro gesztusát nem hagyta reakció nélkül az interneten népe sem. Egy kommentelő ezt írta: „Ha egy mangóért lakást kapsz, akkor tudod, mit kell tenned: dobd meg egy ananásszal!", egy másik felhasználó azzal viccelődött, hogy hamarosan mangóhiány jöhet, ha mindenki azzal kezdi dobálni az elnököt, lakást remélve érte.

A Guardian megemlíti, hogy Maduro – a 2013-ban elhunyt Hugo Chávezhez hasonlóan – számos hasonló petíciót kap utazásai során, de ennek legtöbbjét inkább papírra vetik az emberek, mint gyümölcsre.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.