Hamász: Izrael rágógumival rontja meg fiataljainkat

A Hamász azzal vádolta meg az izraeli hírszerző szolgálatokat, hogy segíti afrodiziákumos rágógumik és cseppek becsempészését a Gázai övezetbe a palesztin fiatalok "megrontásának" céljából.

Iszlam Savan, a Gázai övezetet uraló radikális palesztin mozgalom szóvivője elmondta, hogy a szexuális vágyat, képességet és élvezetet fokozó szert tartalmazó rágógumikat és cseppeket a gázai-izraeli határátkelőkön keresztül érkező áruszállítmányokkal juttatták be a palesztin területre.

Savan közölte, hogy elfogták a csempészeket, akik "beismerték,  hogy kapcsolatban állnak az izraeli titkosszolgálatokkal". Állítása szerint az egyik csempész bevallotta, hogy nagy mennyiségű árut kaptak nagyon alacsony áron az izraeli hírszerzés egyik tisztjétől, aki azt mondta, hogy Izrael nem pénzt akar, hanem azt, hogy  terjesszék az afrodiziákumokat a gázai fiatalok között.

"Az izraeli hírszerző szolgálatok megpróbálják megrontani a  fiatal generációt, iskolások és egyetemisták között terjesztve ezeket a termékeket" - mondta a Hamász szóvivője.

Az izraeli hadsereg egyáltalán nem volt hajlandó kommentálni ezeket az állításokat, de névtelenül nyilatkozó katonai források abszurdnak minősítették a Hamász vádjait.

Izrael szigorú zárlat alatt tartja a Gázai övezetet azóta, hogy a Hamász 2007 júniusában erő alkalmazásával magához ragadta a hatalmat az övezetben. Az importáru, elsősorban fogyasztási cikkek, az izraeli-gázai határon keresztül juthatnak be a Gázai övezetbe.

A  blokád kikerülésének céljából a palesztinok alagutakat fúrtak az Egyiptommal közös határ alá, és Izrael azzal vádolja a Hamászt, hogy így csempészi be a fegyvereket a Gázai övezetbe.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.