Halálos ámokfutás Michiganben

Hat emberrel végzett egy fegyveres ámokfutó szombat este Michigan amerikai szövetségi államban. A támadó az autójából találomra választotta ki az áldozatait.
Feltehetőleg egy ámokfutó lőtt le kilenc embert szombat este Michiganben. Az NBC úgy tudja, hogy a Kalamazoo megyei incidensben a hat halálos áldozatokon túl három sebesült is van, köztük egy kilencéves gyerek is, akinek kritikus az állapota.

Egy helyi televízió, a Wood-TV szerint négy embert lőttek le egy Texas Township-i étteremnél, két továbbit pedig egy autókereskedésnél. Az éttermi áldozatok egyike egy nyolcéves gyerek, az autókereskedésnél pedig egy apával és a fiával végzett az ámokfutó. A támadó vaktában választotta ki az áldozatait.

A rendőrség hajtóvadászatot indított a tömeggyilkos után, aki egy kék Chevrolet szabadidőkocsival menekült – mondta el Jeff Hadley Kalamazoo megyei seriffhelyettes. A 45 év körüli férfit végül helyi idő szerint vasárnap hajnalban sikerült elfogni. Kocsijában megtalálták a lövöldözésnél használt fegyvert is.

A rendőrség azonnal őrizetbe vette és kihallgatta a feltételezett támadót. Azt egyelőre nem tudni, mi motiválta őt a lövöldözésben.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.