Habony kijutott az Egyesült Államokba

Egy Facebookra feltett kép tanúsága szerint Orbán Viktor közeli tanácsadója a Wall Street Journalt olvasta a washingtoni Lincoln-emlékműnél.

Habony Árpád az Egyesült Államokban van – derül ki abból a fényképből, amelyet Orbán Viktor közeli tanácsadójának a volt felesége, Kaminski Fanny tett fel a Facebookra szerdán. A fényképfelvételen Habony éppen a washingtoni Lincoln-emlékműhöz vezető lépcsőkön ül, kezében a Wall Street Journallel.

Forrás: Facebook
Kaminski – Orbán Facebook-oldalának a a kezelője – a fényképpel valószínűleg azokat a híreket akarta cáfolni, amelyek szerint Habony az egyike annak a hat magyar közéleti személyiségnek – kormányzati tisztségviselőnek és magánembernek –, akit az Egyesült Államok korrupció gyanúja miatt beutazási tilalommal sújtott.

Ami pedig a Wall Street Journal jelenlétét illeti Habony kezében, talán burkolt önkritikáról van szó. az amerikai gazdasági lap legalábbis évek óta ír kritikus cikkeket az Orbán-kormányról.

Információink szerint Habony a georgetowni Four Seasonsben szállt meg, de amikor ott kerestük, azt mondták, hogy ma reggel már kijelentkezett. Habony egyébként akkor is kint volt, amikor a washingtoni választottbíróságon Sukoró-ügyben zajlott az eljárás.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.