Ezer embernél keresték az elnök mobilját

Egy esküvőn járt a minap Ramzan Kadirov csecsen elnök, ahol elveszítette a mobiltelefonját. Ettől annyira kétségbeesett, hogy a rendőrökkel a hajnali órákig kerestette a telefont. A hírek szerint több mint ezer embert hallgattak ki az ügyben.

Az esetről a Memorial nevű orosz emberjogi szervezet adott hírt, amely úgy tudja, hogy Kadirov a fiatal párt egymillió rubellel (20 ezer euróval) ajándékozta meg. A csecsen vezető saját Instagramján is beszámolt a grandiózus esküvőről, amelyen több ezer ember vett részt, ő maga találkozott és táncolt a helyi idősekkel, és pózolt egy puskával is.

A vendégeknek persze meg kellett barátkozniuk a szigorú bizotnsági előírásokkal is, például egy kilométeres körzeten belül nem parkolhattak.

A telefon eltűnésére akkor derült fény, amikor a lakodalom a végéhez közeledett, ekkor a Kadirov testőrei elkérték a szervezőktől a résztvevők listáját, bevitték az embereket és és egyenként kihallgatták őket. Nem tudni, hogy a telefon meglett-e, Kadirov szóvivője azt is tagadta, hogy egyáltalán elveszett.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.