Véletlen, hogy az elnök és barátnője ugyanott emlékezett De Gaulle-ra

Julie Gayet először állt a nyilvánosság elé csütörtökön Francois Hollande francia elnökkel, ami arra enged következtetni, kettejük kapcsolata annyira elmélyült, hogy a színésznő lehet Franciaország újdonsült first lady-je.

Gayet talpig feketében jelent meg a Charles de Gaulle tábornok tiszteletére rendezett ünnepségen. A negyvenhárom éves színésznő tavaly óta Francois Hollande barátnője, miután kiderült, hogy a francia elnök akkori élettársát, Valerie Trierweilert vele csalja. 

Hollande nem sokkal az ünnepség kezdete előtt érkezett meg. Gayet apja kíséretében végig diszkréten kísérte az államfőt, aki kezet fogott a második világháborús ellenállókkal – írja a Guardian, és megjegyzi, hogy az ünnepséget de Gaulle 1940. június 18-án elhangzott rádióbeszédének emlékére tartották.

A francia államfő tanácsadója elmondta, csak véletlen egybeesés, hogy Gayet részt vett a megemlékezésen. Hozzátette, hogy a színésznő a háborúban katonaként harcoló nagyapja miatt jött el az eseményre.

Francois Hollande egyébként négy gyermek édesapja. Exfelesége, Ségoléne Royal jelenleg a francia kormány környezetvédelmi minisztere.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.