Costa Concordia: Azonosították a hajóroncson talált tetemet

Azonosították a Costa Concordia újabb áldozatát, akinek a holttestét a felborult óceánjáró víz alá került konyhájában találtak meg - jelentette be csütörtökön az olasz rendőrség.

Azonosították a Costa Concordia újabb áldozatát, akinek a holttestét a felborult óceánjáró víz alá került konyhájában találtak meg - jelentette be csütörtökön az olasz rendőrség. A hatóságok szerint az eltűntek között számon tartott egyik olasz utasról, Maria Grazia Trecarichiről van szó. A holttestet a Costa Concordia víz alá süllyedt oldalán találták meg, a hajókonyha egyik helyiségében.

A szicíliai asszony a Costa Concordián tizenhét éves lányával utazott, akit még fel tudott tenni a mentőhajók egyikére, de neki ez már nem sikerült. Teteme - amelyet a Costa Concordia szeptember 17-i egyenesbe állítása után sikerült megtalálni - több mint húsz hónapon át a tengerben feküdt. Rajta kívül még egy áldozatot keresnek, az indiai pincért, Russell Rebellót.

A Costa Concordián utazó 4229 személyből 32-en haltak meg. Harminc holttestet a baleset utáni hetekben emeltek ki a hajótestből. A hajószerencsétlenségről tartott bírósági per következő tárgyalása október végén lesz.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.