Bosszút áll szomszédain a párkányi zenélő ház tulajdonosa

A felvidéki városban egy nő több mint tíz éve Placido Domingo áriáját bömbölteti, a környékbeliek legnagyobb felháborodására. Az ügyben a helyi önkormányzat tehetetlen. A tulajdonos most romáknak szeretné eladni az elhíresült ingatlant és a mögötte álló nagy telket.
Egy szlovák ingatlanhirdetési portálon kínálja eladásra a Párkányban csak „zenélő házként” elhíresült ingatlant tulajdonosa – írja pénteken megjelent cikkében az Új Szó felvidéki napilap.

A hirdetés érdekessége, hogy a párkányi Kossuth utcában elhelyezkedő ingatlant csak romák vehetik meg, vagy olyan önkormányzat, amely roma családokat költöztetne be. Akinek pedig nem kell a ház, az pusztán a mögötte álló 1100 négyzetméteres telket is megveheti. A tulajdonos valószínűleg így szeretne bosszút állni a környékbelieken, akik többször is nehezményezték, hogy a hölgy egész nap Placido Domigo áriáját bömbölteti.

A lap információi szerint az időközben már elköltözött tulajdonos korábban ingyenesen felajánlotta a ház mögött álló telket az egyik hajléktalanoknak árusított újság internetes fórumában is. A hölgy ekkor is romákat várt a telekre, és még segítséget is ajánlott a költözésben.

A környékbeli lakók többször tüntettek a ház előtt, elvágták a villanyvezetéket, de mindhiába. A házban lakó hölgy nem hagyta abba a zene üvöltetését. Az önkormányzathoz és a hatóságokhoz is fordultak a helyiek, de azok tehetetlenek voltak az ügyben, mivel a nő minden este pontosan tíz órakor lekapcsolta a zenét, így nem sértette meg a törvényt. 
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.